10 Miles deelname

Staan de loopschoenen van je collega’s al klaar? Op 21 april 2024 is het zover: de Antwerp 10 Miles! Move To Happiness zorgt ervoor dat jij en je collega's als een geolied team kunnen deelnemen. We regelen de inschrijving en bieden een gezellige ontmoetingsplek op de dag zelf. Ook aan de voorbereiding wordt gedacht met loopschema's voor health fanatics en start-to-runners.

10 Miles: Teambuilding

Samen met collega’s een sportieve uitdaging aangaan? Met je bedrijf een teambuilding organiseren, maar geen zin in organisatorisch gedoe? Laat je ontzorgen door Move To Happiness.

Voorbereiding: Individuele loopschema’s 

Gedurende 12 weken bereiden medewerkers zich optimaal voor  op dit sportieve event. Geef hen toegang tot digitale loopschema’s en online core trainingen.

Organisatie: Deelnemende collega’s worden door Move To Happiness ingeschreven. Op de dag zelf worden ze samen verwelkomt in de Move To Happiness tent, hun rugnummers zullen klaarliggen en hun kostbare spullen worden veilig bewaard tijdens de run.

Voorbereiding: Deelnemen aan een sportieve uitdaging zoals de 10 Miles is niet voor iedereen een evidentie. Een goede voorbereiding is van belang om deze uitdaging tot een goed en veilig einde te brengen. Daarom krijgen deelnemende collega’s toegang tot start-to-run programma’s voor elk niveau.