Download gratis BBB home workout

Klaar voor een korte, efficiënte home workout? Tijdens deze workout focussen we vooral op je buik en billen. Houd je klaar voor een grote portie fun, want onze workouts volgen de beat van de muziek. En oh ja, leg die handdoek ook maar klaar want zweten zal je!

Let’s burn those calories!

 

  Even geduld, je wordt meteen doorgestuurd naar de workout! 

  Schakel meteen een versnelling hoger

  Ga thuis aan de slag met het 4 weken RESHAPE programma

  Herkenbaar?

  ✅ Heb je wel zin om vaker te sporten, maar heb je gewoon te weinig tijd?

  ✅ Heb je nood aan kant-en-klare home workouts die het meeste resultaat opleveren?

  ✅ Blijft gezond eten moeilijk voor je, terwijl je wel wilt?

  Wat als…

  ➡️ Je vindt een gebalanceerde levensstijl die bij je past, zonder je guilty pleasures op te geven!

  ➡️ Je ontvangt een kant-en-klaar workout schema, met korte, effectieve workouts.

  ➡️ Je hebt meer energie, minder stress én je voelt je weer zelfzeker!

  Leuke workouts op de beat van de muziek!

  Check hier een voorproefje ? of download gratis een volledige Booty workout.

   

  78% kiest voor een Happy

  22% kiest voor een Go

  Veelgestelde vragen

  Wat is de opzegtermijn?

  Pauzeer of stop wanneer jij dat wil na een minimumperiode van 12 weken. Geen langdurig commitment dus. Je kan zelf je abonnement beheren in je portaal en tot 5 dagen voor de volgende betaling je subscription annuleren. Een betaling kan tot 4 dagen onderweg zijn, eens de betaling goed is doorgekomen, zie je de optie in je portaal om te pauzeren/stoppen.

  Wanneer moet ik betalen?

  Bij het aanmaken van je abonnement betaal je voor je eerste 4 weken. Via een automatische domiciliëring of incasso zal het abonnementsgeld vierwekelijks afgehouden worden. Pauzeren kan altijd na een minimumperiode van 12 weken.

  Wat gebeurt er na mijn eerste 12 weken?

  Je blijft toegang hebben tot alle workouts. Via een automatische domiciliëring of incasso zal het abonnementsgeld vierwekelijks afgehouden worden. Pauzeer of stop wanneer jij dat wil.

  Kan ik de workouts doen wanneer ik zelf wil?

  Yes! Train waar en wanneer jij dat wil. Je hebt 24/7 toegang tot alle workouts.

  Kan ik mijn abonnement altijd pauzeren of stopzetten?

  Yes! Wij houden evenveel van flexibiliteit als jij! Pauzeer of zet je abonnement stop na een minimumperiode van 12 weken. Je kan zelf je abonnement beheren in je portaal en tot 5 dagen voor de volgende betaling je subscription annuleren. Een betaling kan tot 4 dagen onderweg zijn, eens de betaling goed is doorgekomen, zie je de optie in je portaal om te pauzeren/stoppen.

  Ik zie geen knop 'stoppen' of 'pauzeren'?

  Geen paniek. Stoppen of pauzeren is altijd mogelijk na een minimumperiode van 12 weken. Je ziet geen knop ‘stoppen’ of ‘pauzeren’ als een betaling onderweg is. Dit kan drie bankwerkdagen duren. Van zodra de betaling is afgerond, kan je met één druk op de knop je abonnement pauzeren of stopzetten.

  Wat movers zeggen over Move To Happiness

  Eva heeft het Reshape at home programma afgewerkt, en zoals je kan zien op de foto had ze twee grote supporters! Niet altijd even makkelijk ?. 

  Eva heeft de smaak helemaal te pakken en probeert thuis sporten vol te houden. “Tijdens de eerste week had ik nooit gedacht dat ik het zou gaan missen die opzwepende MTH workouts ?”

  “Links: Ik at vaak fast food, dronk bijna elk weekend alcohol, had onregelmatige eetgewoonten en sporten kwam er helemaal niet van. Ik voelde me mentaal niet lekker, had weinig energie en had vaak een slecht humeur.

  Rechts: Ik ben gezonder gaan eten en ik beweeg veel meer dan voordien. Ik probeer 4 keer per week bij Move To Happiness te trainen, waar ze me motiveren en ondersteunen. Na 5 weken ben ik bijna 5 kg verloren en ging mijn vetpercentage van 31,2% naar 27,2%.” 

  “Ik ben al langer thuis aan het sporten. Ik deed op eigen tempo oefeningen voor buik en billen. Maar al snel ging ik op zoek naar een persoonlijker schema. Online is zoveel te vinden. Maar welke oefeningen zijn goed voor mij? Welke leveren het meeste resultaat op? 

  Met Move To Happiness heb ik nu een guide, en weet ik welke workout ik best wanneer doe. Ik voel me fitter en heb zelfs zin om te sporten!”