Annelies: niet later, maar nu 1

door 22 mei 2017

Hoi lieve sportvriendjes

Zoals jullie misschien hebben opgevangen, zullen we vanaf nu wekelijks een filmpje maken van onze valkuilen. Een hele klus voor mij hoor!

De meeste onder jullie denken misschien dat de fitness mijn tweede thuis is en dat ik hier uren doorbreng. Maar niets is minder waar, ik ben super enthousiast over sport, maar slaag er zelf niet in om elke week te trainen. Heb altijd wel een excuus om andere dingen te doen. Bijvoorbeeld met dit goede weer, ben ik liever outdoor bezig dan te trainen. Verrassend? Ik vertel in dit filmpje meer over mijn struggles en hoe ik dit ervaar. Dus check zeker m’n filmpje en laten we elkaar motiveren om te sporten! Let’s do this! 😉

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten