Annelies: Niet later maar nu 2

door 29 mei 2017

Dag vriendjes!

Mijn eerste week… zowel qua sport als qua voeding niet top gescoord! 🙂

 

Het goede weer is voor mij zo een grote valkuil… whaaaaa! Gaan wandelen en de dag afsluiten met een pizza, een lekker ijsje als tussendoortje, niet gaan sporten want ik zat liever buiten, … excuses en nog eens excuses. Het was vorige week een echte opgave om mijn sportkledij aan te trekken en mijn trainingen af te ronden. Maar het gevoel na een training is echt onbeschrijflijk. Je voelt je fris, je kan de wereld aan, … Misschien moet ik dat gevoel meer waarderen waardoor ik het sporten nog leuker zou vinden. Ik geef het deze week alleszins zeker een kans en hoop jullie volgende week volledig te verrassen met een gezonde en fitte week! Fingers crossed…

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten