Annelies: Niet later maar nu 5

door 20 juni 2017

Hoi vriendjes

De laatste week voor mijn vakantie wilde ik toch wel even een effortje doen en natuurlijk had ik hiervoor extra steun nodig van ‘La Mama’. Helemaal naar Betekom gereden om enkele minuutjes te lopen. Het maakte mij super enthousiast of misschien iets te enthousiast :-). Bij de start van mijn training had ik er zoveel zin in dat de eerste 20 minuten voorbij gevolgen zijn. Dit was normaal het punt waar ik moest stoppen om mijn inspanning om te zetten naar het zalige gevoel na het sporten. Maar… daar is het dus misgelopen. Door mijn enthousiasme ben ik de pijnsignalen en minuten vergeten en blijven doorlopen tot ik uiteindelijk bijna 50 minuten weg was. De gevolgen erna waren spijtig genoeg niet zo fijn. Was teleurgesteld in mezelf, had pijnlijke knieën en de dag erna was ik echt een zombie… Grrr ik leer het dus nooit 🙁 Maar goed de vakantie staat voor de deur, dus hopelijk vind ik opnieuw mijn rust en kan ik de trainingen snel hervatten!

Groetjes Annelies

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten