Annelies: Niet later maar nu 6

door 7 juli 2017

Dag lieve vriendjes

Tien daagjes op vakantie geweest en tonnen energie opgedaan. Heb er zoveel zin in om er terug in te vliegen. De vakantie was super en ik heb geen dag last gehad van m’n knie. Doordat we dagelijks met een bepaald doel gingen wandelen, had ik ook geen excuses en deed ik de inspanning zonder enige moeite. Kon ik dit nu ook maar in België toepassen. Maar goed samenvatting van mijn vakantie:

Bergen, watervallen, berghutten, koeien in het midden van de weg, lekker eten en zalige rust 🙂

Tschüss Annelies

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten