Beach proof met Thalissa

door 26 juni 2018

“Ik heb altijd gedanst en zelf lesgegeven. Hiermee ben ik in 2016 volledig gestopt. Al snel voelde ik dat ik iets miste; ik voelde me slechter in m’n vel, minder fit. Het kriebelde om weer te sporten! 

Niet veel later kwam ik samen met m’n vriend terecht bij Move To Happiness. De sfeer, de mensen, de toestellen, de inrichting, … het hele plaatje klopt en stemt overeen met wat we voor ogen hadden. Ondertussen sporten we hier al 2 jaar en we zijn het nog steeds niet beu 🙂

Mijn doel was aanvankelijk mijn conditie onderhouden en strakker worden. Ik volg de oefeningen op de Move To Happiness app omdat ik deze super handig vind. Mijn conditie ging er meteen op vooruit en m’n buik werd strakker, maar helaas verloor ik geen gewicht. Bij een volgende bodyscan bleek zelfs dat m’n gewicht was toegenomen, paniek! Maar gelukkig konden de coaches me geruststellen. Mijn vetpercentage was gedaald en m’n spiermassa gestegen. Halleluja, toch goed nieuws dus! 

Ik ben blijven fitnessen en sport nog steeds 3 à 4x / week. Met resultaat! Ik werd niet alleen strakker, ook m’n gewicht nam na enige tijd af. Ik word wel eens aangesproken door mensen dat ik er strakker uitzie 🙂 Ik krijg soms zelfs berichten met de vraag hoe ik het doe, die kilootjes kwijtspelen. Volgens mij is het antwoord heel duidelijk: Volhouden want ooit loont het.

Wat ik ook als tip wil meegeven: zoek een fitnessbuddy! Samen met iemand gaan sporten is niet alleen leuker, je houdt het op die manier ook langer vol. Ik ga steeds met mijn vriend sporten. We moedigen elkaar aan en pushen elkaar wanneer de ene eens geen zin heeft om te gaan.

Man, vrouw, jong of oud, volgens mij is Move To Happiness een club waar iedereen zich thuis voelt want er is voor ieder wat wils.
Sport je niet graag alleen, dan zijn misschien de groepslessen wel jouw ding! “

 

Ook zin om deze zomer strak en zelfzeker je favoriete kledij aan te trekken?

Weinig tijd? Download onze 20 minuten durende HIIT training. Calorieën verbranden in de woonkamer, tuin, … lekker waar jij het wilt.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten