Calorie Crush met Kelly Aertgeerts

door 5 mei 2017

“Ik heb zonet de 12 weken module ‘Calorie Crush’ bij Move To Happiness gevolgd. Ik had vooraf wel wat twijfels over de module: zou ik het halen om drie keer per week te sporten? Zou ik in 12 weken resultaat zien? Bovendien was ik net hersteld van een scheenbeenontsteking, de schrik zat er dus wel in om opnieuw met een blessure te maken te krijgen door intensief sporten.

Maar het programma was echt geweldig! Er werd rekening gehouden met m’n vorige blessure en de intensiteit van de training werd rustig opgebouwd gedurende de 12 weken, zo kregen blessures geen kans. Daarnaast merkte ik dat ik echt zin kreeg om te sporten, waardoor ik in m’n persoonlijke agenda steevast sportmomenten inplande. Niet kunnen/willen sporten was geen optie meer. Ook top was de workshop voeding waar ik de theorie onmiddellijk kon toepassen op mijn persoonlijke situatie. Zo bleek dat ik m’n voeding NA het sporten moest aanpassen door meer eiwitrijk te eten om ervoor te zorgen dat mijn bouwstenen energie krijgen.

Uiteindelijk was ik zeer tevreden met de resultaten. Ik had me voorgenomen om elke 4 weken een foto te nemen zodat ik eveneens de uiterlijke veranderingen kon waarnemen. Toch merkte ik zonder de foto’s zeer snel verschillen aan mijn lichaam: geen opgeblazen gevoel meer, energiek worden, kleding die toch wat losser kwam te zitten, maar vooral: geen stijf stram gevoel meer bij gewrichten en spieren na een dagje bureauwerk of na het slapen. Mijn gevoel na het afwerken van de module was: I want more! Ik wou dit gevoel en fysiek resultaat niet meer opgeven. Blij dat ik deze module toch genomen had ondanks mijn twijfels in het begin. Ik zou de module ‘Calorie Crush’ zeker aanraden aan beginnende sporters, dit omdat dankzij testen en een goede opvolging, een schema wordt opgesteld naar eigen kunnen. Zo heb je altijd een goede begeleiding en krijg je resultaat te zien wat maakt dat je gemotiveerder bent om door te gaan met sporten. Zelfs als ‘ervaren’ sporter krijg je toezicht van de trainers en zullen ze je komen melden wanneer je een oefening niet volledig correct uitvoert. Zo vermijd je blessures en zal je sneller resultaat zien. Ik heb recent mijn fitnessabonnement veranderd naar HAPPY waardoor ik nu op regelmatige basis van 6 weken een test heb en een nieuw schema. Want deze resultaten wil je gewoon niet verloren laten gaan.

Naast deze goede begeleiding vind ik het ook zeer belangrijk dat je een goed gevoel hebt op de plaats waar je sport. Niet enkel de trainers, Valérie en Kenneth zijn het uithangbord van de fitness, maar ook de leden zijn daar belangrijk voor. En als je ziet hoe de leden onderling plezier maken, merk je dat de sfeer algemeen top zit hier. De wedstrijdjes hier en daar doorheen het jaar maken van de leden een hecht team. Fitness is geen individuele sport meer dankzij Move To Happiness, je krijgt hier een teamgevoel, waar je vrienden creëert. Zoals ik onlangs postte op mijn Facebookpagina bij mijn zoveelste check-in: ‘My second home’ en niets is minder waar!”

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten