Het succesverhaal van Luc en Karin

door 4 juli 2018

Maak kennis met een topkoppel: Luc & Karin. Ondertussen zijn ze 5 maanden lid bij Move To Happiness, en wat een resultaten! Luc is 11 kg kwijt en z’n buikomtrek meet 15 cm minder. Ook Karin geniet ten volle in 3 kledingmaten kleiner en 13 kg minder. Laat je inspireren door hun verhaal: 

Luc: “Bij de start hadden Karin en ik wel wat twijfels, maar we schreven meteen in voor een volledig jaar om onszelf een beetje onder druk te zetten. We spraken meteen af om vooral groepslessen te volgen, om ook hier die groepsdruk te voelen.  

In het begin was het vrij zwaar. De eerste maanden hebben we zowat alle groepslessen geprobeerd om uit te maken welke we het leukste vonden en welke naar ons gevoel het meeste resultaat opbrachtenVandaag doen we nog steeds Bodypump, BBB, ABS, HIIT en Cross boxing omdat die lessen ons het meeste liggen.  Ikzelf doe het liefst Bodypump, in mijn ogen de meest mannelijke groepsles. We doen die nu indien onze tijd het toelaat 4 keer per week.  We combineren dit nog met 3 x BBB, een half uurtje ABS of een uurtje Crossboxing.  In de winter doen we ook mee met de Indoor Cycling. 

Toen ik startte woog ik 83 kg en vandaag, 5 maanden later, weeg ik nog 72 kg droog aan de haak, wel hebben we dit gecombineerd met een dieet. Dit is al heel mooi, maar het leukste zijn de centimeters, ik ben op mijn buik +- 15 cm kwijt en dit cijfer is voor mij het belangrijkste. Deze bedraagt eindelijk minder dan een meter en dat is volgens mij zo’n 25 jaar geleden.  Ik kom van nog veel verder dan die 83kg bij de start bij Move To Happiness, in januari 2012 wook ik nog 100 kg.  Volgens mijn BMI destijds was ik dood.   

Ook leuk is dat ik voor de eerste keer in mijn leven zichtbaar spieren begin te krijgen, eindelijk heb ik een beetje forsballen en krijg ik terug een figuur. Ik kan nu ook eens iets gecentreerd aandoen. 

Ik zou de groepslessen en sporten in het algmeen aanbevelen aan iedereen. Ik vermoed dat niet iedereen zoveel gewicht en centimeters moet kwijtspelen, maar door dit te doen voel je je gewoon beter in je vel.  Het feit dat wij dit als koppel samen doen maakt het natuurlijk ook makkelijker. Vermits we nu al 5 maanden bij Move To Happiness komen beginnen we ook alle mensen te kennen, en da is heel erg fijn.  Wij zijn dat koppel dat altijd op z’n vaste stek te vinden is in de groepsleszaal, ik links en Karin rechts. 

 

Karin: Voor de start hadden we een aantal twijfels, net als iedereen. Na ons kennismakingsgesprek in januari waren we overtuigd en hebben we ingeschreven voor een jaar. Ik vind het belangrijk dat we dingen samen kunnen doen, als koppel, daarom kozen we om vooral groepslessen te volgen.  

Ondertussen trainen we zo’n 5 maanden bij Move To Happiness. Ik vind het echte een hele leuke fitness en vooral: het zijn allemaal leuke en vriendelijke mensen, coaches én andere leden.   

We hebben alle lessen uitgeprobeerd, van Yoga tot High Intensity Interval Training (HIIT). Wat ik het liefste doe is BodyPump en HIIT.  

Ik droom al jaren om onder de 70 kg te geraken maar dat lukte me nooit eerder. 71 kg was het minste dat ik kon halen en telkens opnieuw ging het gewicht dan weer omhoog (pfff). Tot ik uiteindelijk bijna 80 kg woog. Mijn droom kwam nu wel uit, want op een morgen zei mijn weegschaal 69 kg.(joepie). 

Nu ben ik aan de 65 kg en voel me super. Mijn resultaat? 13kg en 3 kledingmaten (bijna 4) kleiner. Ik zou dit dan ook aan iedereen aanbevelen die zich niet goed in zijn/haar vel voelt en iets aan hun gezondheid wil doen. Daar bedoel ik niet alleen de volslanken mee, maar ook de oudere, jongere en slanke mensen. Met de hulp van de Move To Happiness coaches en zelf discipline lukt het iedereen om gezonder en fitter te worden. Het liefst wat vrouwen horen is: ‘Je ziet er zo goed uit, je straalt terug en je bent duidelijk wat gewicht kwijt’. En dat hoor ik nu heel vaak van mijn klanten op mijn werk, van vrienden, familie en zelfs hier in de fitness zeggen de mensen het, en dat is super fijn om te horen!” 

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten