Het succesverhaal van Nancy

door 5 juni 2018

“Voor ik aan de slag ging bij Move To Happiness, doken er heel wat twijfels en vragen op: Zal ik sporten/bewegen volhouden? Kan ik dat wel met m’n nek- en rugklachten? Pas ik wel tussen al die getrainde mensen? …

Toch besloot ik de stap te wagen en daar heb ik nog geen seconde spijt van. 

Naar mate ik meer ging trainen, mijn spieren sterker werden en ik kilo’s verloor, werden de pijnklachten duidelijk minder. Ik heb, zeker in de beginperiode, ontzettend veel gehad aan de steun en motivatie van de coaches. Zij deden me geloven dat ik het kon en de resultaten liegen er dan ook niet om! Ik ben 22kg afgevallen in 1,5 jaar en mijn conditie ging pijlsnel de hoogte in.

Naast deze fysieke resultaten voel ik me ook mentaal een stuk sterker! En dat is minstens even belangrijk. Ik zit veel beter in m’n vel en ben best trots op mezelf dat ik dit hebben kunnen verwezenlijken. Een boost voor m’n zelfvertrouwen. Gaan shoppen en kleren vinden die meteen passen… in de spiegel kijken is nu een pak leuker 😉

Ik heb me vanaf het begin welkom gevoeld bij Move To Happiness. Ik vind het super dat hier ook plaats is voor gezelligheid en plezier: aftersportdrinks elke laatste donderdag van de maand, een nieuwjaarsdrink, challenges waarin leden onderling de strijd aangaan, …

En wat ik nu wel zeker weet: mijn eerste beeld van een fitness vol afgetrainde lijven is hier zeker geen werkelijkheid. Ik raad iedereen die op een gezonde en leuke manier aan zijn/haar conditie of gewicht wil werken aan om gewoon te starten, want het loont zeker!”

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak met een onze coaches en we brengen samen jouw persoonlijke doelstelling in kaart.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten