Het verhaal van Leen Boeckx

door 9 mei 2017

“Twijfels, ik had er zovele net voor ik begon te sporten bij Move To Happiness. Gaat het daar niet vol afgetrainde kleerkasten lopen? Ga ik daar niet de vreemde eend in de bijt zijn want helaas, sportief ben ik niet. Ga ik me niet totaal belachelijk maken met een conditie van ongeveer nul en behoorlijk wat overgewicht? Ga ik het eigenlijk wel plezant vinden? Ga ik daar ergens in mijn leven nog tijd voor vinden? Met twee kleine kinderen, een meer dan fulltime job, meerdere avonden in de week muziek spelen en een behoorlijk actieve vriendenbende leek me dat niet zo evident.

En toen zette ik mijn eerste stappen bij Move To Happiness. Een meerderheid aan ‘gewone mensen’ met ‘gewone lichamen’. Coaches die altijd wel iets positiefs weten te vertellen en meteen te hulp springen als ik het even niet meer weet.

Mijn resultaten zijn beter dan ik zeg durfde te dromen. Ik heb niet meer het gevoel neer te vallen als ik 50 meter achter mijn kinderen moet lopen, ik wil na het werk niet meteen in de zetel ploffen, integendeel ik heb energie over! Daarbovenop ben ik heel gewicht verloren, is mijn vetmassa enorm gedaan en spiermassa gestegen.

De persoonlijke schema’s blijven steeds gevarieerd waardoor ik met plezier terugkom. Deze persoonlijke schema’s zorgen ook voor een leeg hoofd, geen gezaag en geen stress aan mijn hoofd. En de tv-functie en leuke apps op de toestellen zorgen voor de nodige afleiding.

Zelf probeer ik niemand uit mijn omgeving te pushen om te sporten. Maar door de fysieke vooruitgang bleven de vragen niet uit. ‘Heb jij een maagring geplaatst? Volg je een crashdieet?’ Daar kan ik nu trots op antwoorden dat ik een gezonder voedingspatroon heb, ik ontbijt nu, eet niet alles op wat de kinderen overlaten, … Maar vooral dat ik beweeg! En zo nu en dan trakteer ik mezelf nog eens op een grote zak chips die ik dan in een snel tempo opeet.”

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten