Isha: zoektocht naar balans in het superman gevoel 1

door 17 mei 2017

Hee toppers!

Zoals jullie misschien al gezien hebben, hebben wij als team ook onze persoonlijke uitdagingen en valkuilen. Ook ik ga de mijne met jullie delen.

Wel een beetje eng hoor om je eigen struggles bloot te geven, maar hey, wij weten als geen ander dat jullie ook met dingen worstelen en misschien kunnen we elkaar op de een of andere manier ondersteunen hierin want tenslotte staande sterker samen.

Grootste uitdaging voor mij is om niet elke keer zo hard te gaan dat ik tegen mezelf aanloop. Ik ben gepassioneerd door wat ik doe en uiteindelijk ben ik vaak de hele tijd bezig zonder tijdig een moment van rust in te lassen. Daarnaast leg ik mezelf vaak veel druk op door alles zo goed mogelijk te willen doen, maar ik ben er al achter dat dit niet altijd lukt ;). Herkennen en erkennen is al een eerste stop toch? 🙂

Anyway, hier is mijn eerste filmpje waarin ik je uitleg wat het ‘superman gevoel’ precies betekent voor mij en ik ben heel benieuwd of iemand van jullie dit herkent? Here we goooooo! 🙂

 

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten