Isha: zoektocht naar balans in het superman gevoel 2

door 24 mei 2017

Highs versus lows

Heee toppers

Om even heel eerlijk te zijn, vind ik het wel een tikkeltje lastig om een stukje van mezelf bloot te geven (misschien eigen aan het superman gevoel?) en bepaalde dingen hardop toe te geven. Het geeft me een kwetsbaar gevoel en dat probeer ik meestal te vermijden.

Als ik afgelopen week bekijk dan nemen de lows de overhand helaas, met als stopwoordje: FRUSTRATIE! In het filmpje laat ik jullie zien waarom. Ik begon al fluitend maar het eindigde ongeveer zo: AAAARGHR! 😉

Hoe dan ook heb ik afgelopen week ook wel een aantal highlights ervaren en die probeer ik dan even dubbel en dik te waarderen 🙂 want het belang van een positieve mind is enorm!

Hoe gaat het met jullie struggles? En hoe gaan jullie ermee om? Let us know! 🙂

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten