Isha: zoektocht naar balans in het superman gevoel 5

door 27 juni 2017

MIND SHIZZLE

Ik ben iemand die graag veel kennis heeft en graag veel weet. Blijven bijstuderen is dan ook een kenmerk van mij en als ik met een voorstel voor een zoveelste opleiding kom, zie ik de mensen rondom me vaak bedenkelijk kijken ‘daar is ze weer met een zoveelste opleiding, weet je nog niet genoeg?’ Steevast is m’n antwoord dan nee!

Bij het resultaat van de MRI echter aarzelde ik even met de bedenking: wil ik dit weten?

Uiteindelijk is het antwoord absoluut ja. De wetenschap en de kennis geeft nieuwe inzichten en stelt je instaat om je mindset mee aan te passen. En mindset is minstens een even belangrijk onderdeel van je gezondheid als het trainen op zich.

Tevens een topic waar ik me graag nog verder in verdiep 😉 wie nog?

Isha

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten