Kenneth: de excuses voorbij 4

door 19 juni 2017

Hoi toppers

 

Vandaag wil ik graag samen met jullie terug gaan naar het verleden. Ik ben ondertussen weer een pak beter bezig en er is al 6 kg af. Maar waarom kwam ik de afgelopen maanden, of zelfs het afgelopen jaar zo weinig aan sporten?

Daarnaast heb ik deze week een aantal super interessante lezingen kunnen volgen. Ik deel graag de boeiendste inzichten met jullie!

Grtz Kenneth

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten