Valérie: de zoektocht naar een healthy lifestyle 1

door 15 mei 2017

Hi Hi! De meeste onder jullie kennen me wel. Maar laat ik me toch even voorstellen: Valérie, aangenaam.

Ik heb, samen met Kenneth, Move To Happiness in 2015 opgericht. Ik neem de communicatie hier voor m’n rekening. Ik ben dan ook de dame die houdt van lezen en schrijven. Die zich online als een vis in het water voelt. En hey, ik ben ook sportief ingesteld hoor. Maar dan vooral wanneer ik tijd heb, niet te veel werk heb en geen andere prioriteiten heb ;-). Vandaag werk ik een ganse dag tussen collega’s die sport ‘ademen’, voor hen is sporten als thuiskomen. En weet je, dat enthousiasme van hen en die Instagram-fitnessmodellen die dagelijks online passeren, werken aanstekelijk! Ik krijg er zin van om er ook in te vliegen en resoluut voor een healthy lifestyle te gaan. Maar tegelijkertijd word ik er onzeker van. Pas ik tussen dat rijtje? Hoe zullen ze me bekijken als ik, met een Move To Happiness T-shirt, squat met amper 10 kilo? Maar ik kijk op naar hun toewijding! Dus, mijn goede voornemen: vanaf vandaag 3x per week sporten en werken aan dat strakke summerproof body!

Ik zal wekelijks mijn ervaringen met jullie delen. Lukt het me vol te houden? Zie ik resultaten? Waar liggen m’n valkuilen? En aarzel zeker niet samen met mij een uitdaging aan te gaan, want samen kunnen we meer dan alleen!

Liefs, Val.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten