Valérie: zoektocht naar een healthy lifestyle 4

door 8 juni 2017

Hoi toppers

Tijd voor een restart. Na een moeilijke week van motivatie, vliegen we er deze week opnieuw voor 100% in.

Ok, na die valse start wil ik er opnieuw voor gaan. En volhouden. Zondagavond voel ik de kriebels al komen om er een sportieve én leuke week van te maken. Ik zoek alvast al m’n sportgerief bij elkaar en uiteraard ook een toffe sportoutfit 😉 Die zet ik alvast netjes voor de deur klaar, zo kan ik ook morgen geen excuses bedenken om niet te gaan! Een nieuwe week met nieuwe kansen!

Bij de start van die eerste training opende ik onze nieuwe Move To Happiness App, was dat even slikken seg. Nee, hij ziet er geweldig uit hoor en hij is super handig in gebruik. Maar in dikke vette letters schreeuwde hij me toe ‘jouw levensstijl: nauwelijks actief’. Kak! Net nu ik me voorgenomen had er weer voluit voor te gaan. Ik voel de onzekerheid weer opborrelen en even bedenk ik om gewoon weer achter de computer te kruipen, laat dat trainen gewoon niet voor me weggelegd zijn… Maar ik weet me te vermannen en start uiteindelijk, na wat gelanterfant, toch vol goede moed.

Ik start met oefeningen voor buikspieren en train m’n onderlichaam, nadien voeg ik er nog wat cardio aan toe. Tijdens deze 20 minuten loopband, volge ik een leuk Netflix programma waardoor de tijd voorbij vloog. Achteraf in de douche zet ik alles even op een rijtje en beslis dat het nu tijd is om dit vol te houden. Ik voel me ontzettend voldaan! En plan gretig de rest van de week in 🙂

En die ganse week ben ik lekker doorgegaan, geen drie keer maar vier keer! Jeetje, we are back!

Liefs

Val

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten