Valérie: Zoektocht naar een healthy lifestyle 5

door 13 juni 2017

Hi Sportliefhebbers

Zo mag ik jullie ondertussen noemen hé – sportliefhebbers – ik voel me ondertussen zelf ook elke dag wat meer sportLIEFHEBBER 😉 Ok, babysteps weliswaar. Maar die intrinsieke motivatie kwam deze week stilletjes aan piepen! Jeej!

Wanneer ik zondagavond terugblik op de voorbije week, voel ik een kriebeltje in m’n buik. Zo’n fier-op-mezelf-dat-ik-er-vrolijk-van-word-kriebeltje. Ik heb de voorbije week 4 keer in sportoutfit geparadeerd én 4 keer gesport. Vroeger geen garante combo ;-). Ik hoef m’n tas dus niet voor de deur klaar te zetten zoals vorige week, want ik weet… ik ga sporten morgen! Geen struikelgevaar meer in het midden van de gang, tot groot gejuich van Kenneth.

Maandagochtend start ik de dag met m’n iPhone ritueel. I know, geen ideaal ritueel, maar sterker dan mezelf. De status updates van m’n vrienden checken, swipen doorheen de Instagram profielen van menig fitte ladies terwijl ik mezelf voorstel met Beyoncé-billen, een wasbordje, lange benen zoals ons Annelies en sterke armen zoals ons Isha… De perfectie spat van m’n scherm en dan verschijnt de quote: ‘Barbells and ponytails. Deadlifts and lipstick. Never underestimate the power of a fit chick.’ Dat gaf me positive vibes man, you can’t imagine. Dus, let’s go! Genoeg online geploeter. Tijd voor het echte werk, offline! Ik trek snel m’n favoriete sportoutfit aan (je weet wel, die nieuwe die ik in m’n eerste blog kocht). Geen drie minuten later sta ik te squatten. Beyoncé-billen here I come!

Maar zoals dat gaat met extreme bevliegingen, kan ik het dinsdag bekopen. Uit bed stappen lukt nog net, maar geloof me het toilet ontwijk ik liever. Ik kan amper gaan zitten. Zo voelt het dus om Beyoncé-billen te kweken. Ik besluit een rustdag te nemen.

Woensdag komen de kriebeltjes alweer opzetten. Maar houd ik me – verstandig – aan het schema dat Isha voor me opstelde. Veeeeel beter! Voldoening én de mogelijkheid tot gemakkelijk rondstappen achteraf. Veruit een betere optie dus!

En zo ging deze week me prima af. Want drie keer sporten was opnieuw een feit en zeker geen opgave. Love it.

En oh ja, m’n app schreeuwt niet meer! Hij lacht ondertussen, want mijn levensstijl is ondertussen ‘actief’. 😉

En nu volhouden!

Liefs Val

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten