Voor bedrijven

Je medewerkers sensibiliseren om op een leuke en laagdrempelige manier aan hun gezondheid te werken: op fysiek, mentaal en sociaal vlak? Ontdek onze webinars en cursussen, met een sterke focus op engagement.

De 'Netflix' van Wellbeing & Education

Nood aan een gestructureerd wellbeing beleid met een hoog engagement in plaats van ad hoc initiatieven die niet het gewenste resultaat opleveren?

That’s what we do! 

✅ De beste wellbeing content creators op een easy-to-use platform

 ✅ Inclusief plug&play communicatieplan zodat HR kan focussen op haar kerntaken

1. Breed welzijnsaanbod

Elke medewerker is uniek. Hoe organiseer je activiteiten met het oog op maximaal engagement? De ene is gebaat bij een beter slaappatroon, de andere zou energie vinden in meer beweging of mindfullnes. En nog een andere collega zoekt structuur en timemanagement tips. Om elk thema aan bod te laten komen, ben je al snel heel wat activiteiten aan het organiseren! Dankzij het breed aanbod van Move To Happiness, kan elke medewerker op eigen tempo, met relevante en uiteenlopende 4-wekencursussen aan de slag.

2. Kant-en-klaar jaarplan

Medewerkers hebben het hele jaar door toegang tot het volledige programma-aanbod. Om het brede aanbod overzichtelijk te houden, hebben we een jaarplan uitgewerkt met duidelijke focus. Elke maand worden enkele relevante programma’s uitgelicht. In januari gaan we traditioneel in op goede voornemens, in maart werken we rond slaap om de overgang van winter- naar zomertijd te versoepelen, en in de herfst laden we de batterijen van de medewerkers op met Recharge-programma’s. 

3. Communicatie en distributie

Move To Happiness voorziet in verschillende kanalen om de programma’s tot bij je medewerkers te brengen. Op het MTH Assistant platform kiezen medewerkers zelf via welk weg ze geïnformeerd willen worden: de app, werk- of privémail, sms, … De contentvideo’s zijn bovendien altijd en overal toegankelijk: iOS, Android, TV en web. Dankzij het volledig voorbereide communicatie pakket kan HR volledig focussen op haar kerntaken. Jij bepaalt de richting en kiest de relevante communicatie, die met één klik gedeeld kan worden.

Het platform zelf ontdekken?

  • Organiseer je regelmatig losstaande wellbeing activiteiten, maar hebben jullie nog geen totaalplan of gestructureerde aanpak?
  • Heb je het gevoel dat deze one-off’s niet het gewenste resultaat opleveren?
  • Ligt het engagement vaak lager dan je voor ogen had?
  • Komt wellbeing als extra bovenop de kerntaken van de HR-afdeling?

Test nu gratis uit hoe Move To Happiness deze uitdagingen aanpakt! Krijg toegang tot het volledige watch-platform en ontvang de maandelijkse communicatie. Ervaar zelf hoe medewerkers het zouden ervaren!

Move To Happiness events
Waar ik toen al, en nu nog steeds, het meest van onder de indruk ben, is het brede aanbod bij Move To Happiness. Want als organisatie ligt dààr de grootste uitdaging. De brede scope (mentaal, fysiek én sociaal) van wellbeing dekken, is geen eenvoudige klus.
Dorien Timmermans, People & Culture business partner voor de locaties Beringen en Geleen, Borealis
Dat Move To Happiness maandelijks kant-en-klare communicatie aanlevert, helpt zeker om het engagement maximaal op te krikken. Superleuk is dat de maandthema’s telkens zijn afgestemd op de seizoenen. In maart bijvoorbeeld, bij de uurwissel, zetten ze het programma ‘De Kracht van Slapen’ in de kijker. Nu, in de zomer, healthy vakantiefood.
Wim Lambrechts HR-directeur, PeopleWare

Lees onze lifestyle tips en inzichten

Week van het werkgeluk

De Week van het Werkgeluk: 5 tips om werkgeluk op de werkvloer te boosten!

Beloftevolle HR techstart-up Move To Happiness zoekt vers kapitaal via crowdlending

Boss Employee Exchange Day

Bruggen bouwen: Boss Employee Exchange Day leidt tot meer succes binnen je team