Je medewerkers sensibiliseren om op een leuke en laagdrempelige manier aan hun gezondheid te werken: op fysiek, mentaal en sociaal vlak? Ontdek onze workshops, cursussen en één-op-één coaching, met een sterke focus op engagement.

De welzijnsgids voor jouw bedrijf!

Vind je wellbeing een belangrijk onderdeel van je bedrijfscultuur, maar zoek je een manier om het engagement bij activiteiten te verhogen? Wil je weer meer verbondenheid creëren?

Een totaalaanbod voorzien waar elke medewerker zijn gading in vindt, is geen eenvoudige of snelle klus. Dat begrijpen wij! Daarom bieden we jou een handige plug&play oplossing waarmee medewerkers op hun eigen ritme, online en offline, kunnen bouwen aan hun geluk en gezondheid. Met focus op fysiek, mentaal én sociaal welzijn.

Be well

Breed welzijnsaanbod

Elke medewerker is uniek. Hoe organiseer je activiteiten met het oog op maximaal engagement? De ene is gebaat bij een beter slaappatroon, de andere zou energie vinden in meer beweging of mindfullnes. En nog een andere collega zoekt structuur en timemanagement tips. Om elk thema aan bod te laten komen, ben je al snel heel wat activiteiten aan het organiseren! Dankzij het breed aanbod van Move To Happiness, kan elke medewerker op eigen tempo, met relevante en uiteenlopende 4-wekencursussen aan de slag.

Be well
Tips voor meer balans

Plug & Play

Geen tijd om alle aanbieders op de markt te vergelijken en een totaalaanbod samen te stellen? Zoek je een kant-en-klare oplossing zodat HR zich op haar core-business kan focussen? Move To Happiness helpt je met een volledig communicatieplan. Jij bepaalt de richting en kiest de relevante communicatie, die je meteen kan delen. Het Plug & Play-aanbod van Move To Happiness krijgt vorm dankzij een viertrapsmodel: werknemers ontdekken vanuit inspirerende webinars of workshops waar ze zin of nood aan hebben en stromen zo door naar de verschillende cursussen en één-op-één coaching.

Company channel

Focus op connectie

Het engagement verhogen en een sterkte fundering leggen voor jullie community? Zoek je een breed aanbod met plaats voor zowel fysiek, mentaal als sociaal welzijn? Organiseer evenementen en laat medewerkers, tijdens challenges, de strijd tegen elkaar aangaan. Dankzij jullie in-Company Channel delen collega’s bovendien onderling bevindingen.

Company channel

Tevreden klanten:

PKF-VMB

“De Grootste asset is dat we dankzij Move To Happiness elke medewerker aan gepersonaliseerd plan van aanpak kunnen bieden. Waar we in het verleden 10% van onze medewerkers warm kregen voor onze wellbeing activiteiten, werd dat nu 30%. Bovendien hing er een fantastische sfeer op de (digitale) werkvloer. Collega’s spoorden elkaar aan om deel te nemen of om de uitdaging tegen elkaar aan te gaan. Als werkgever kan je geen groter geschenk hebben, jij plant een zaadje en de medewerkers doen het onderling groeien. Fantastisch!”

Wim Seynaeve – voormalige CEO PKF – VMB

Lees onze lifestyle tips en inzichten:

Waarom een workoutbuddy op donkere dagen voor extra motivatie zorgt

Waarom een workoutbuddy op donkere dagen voor extra motivatie zorgt

Het is november. Het zomeruur ging over naar het winteruur, de dagen zijn korter en de nachten langer. De “donkere dagen” zijn officieel aangebroken. Die donkere dagen zorgen er ook voor dat we niet altijd even veel zin en energie meer hebben om te gaan sporten....

Het belang van een goede nachtrust

Het belang van een goede nachtrust

Merk je dat je 's ochtends niet altijd met even veel energie uit je bed komt? Heb je op het werk regelmatig last van dipjes? Voel je je op elk moment van de dag heel erg moe? Dit kunnen allemaal oorzaken zijn van een slechte nachtrust. In deze video geven we jou het...

December werd gedoopt tot Recharge-maand bij PKF-VMB

December werd gedoopt tot Recharge-maand bij PKF-VMB

Een gepassioneerd team PKF-VMB, dat intussen de krachten gebundeld heeft met Moore, is een accounting kantoor met financiële experten die het verschil maken bij expansies, overnames, internationalisering, transformaties of start-ups. Ze houden van een uitdaging en...