Je medewerkers sensibiliseren om op een leuke en laagdrempelige manier aan hun gezondheid te werken: op fysiek, mentaal en sociaal vlak? Ontdek onze webinars en cursussen, met een sterke focus op engagement.

De welzijnsgids voor jouw bedrijf!

Na 2 jaar en meer dan 100 gesprekken met HR managers heeft Move To happiness 3 grote uitdagingen in de markt vastgesteld. Herken jij ze ook?

  Gestructureerd beleid

  Wellbeing initiatieven worden vaak ad hoc georganiseerd, een gestructureerde aanpak mist vaak.

  De wellbeingactiviteiten die georganiseerd worden hebben hierdoor vaak een lager engagement waardoor de interne organisatoren soms de moed verliezen.

  Focus

  Wellbeing komt vaak bovenop de kerntaken van de HR afdeling, een team dat het al ontzettend druk heeft vandaag.

  Laten we dit samen aanpakken met het Move To Happiness-platform: meer structuur, meer engagement, meer wellbeing!

  Vind je wellbeing een belangrijk onderdeel van je bedrijfscultuur, maar zoek je een manier om het engagement bij activiteiten te verhogen? Wil je weer meer verbondenheid creëren?

  Een totaalaanbod voorzien waar elke medewerker zijn gading in vindt, is geen eenvoudige of snelle klus. Dat begrijpen wij! Daarom bieden we jou een handige plug&play oplossing waarmee medewerkers op hun eigen ritme, online en offline, kunnen bouwen aan hun geluk en gezondheid. Met focus op fysiek, mentaal én sociaal welzijn.

  Be well

  Breed welzijnsaanbod

  Elke medewerker is uniek. Hoe organiseer je activiteiten met het oog op maximaal engagement? De ene is gebaat bij een beter slaappatroon, de andere zou energie vinden in meer beweging of mindfullnes. En nog een andere collega zoekt structuur en timemanagement tips. Om elk thema aan bod te laten komen, ben je al snel heel wat activiteiten aan het organiseren! Dankzij het breed aanbod van Move To Happiness, kan elke medewerker op eigen tempo, met relevante en uiteenlopende 4-wekencursussen aan de slag.

  Be well
  Voorbeeld seizoensplanning

  Plug & Play

  Geen tijd om alle aanbieders op de markt te vergelijken en een totaalaanbod samen te stellen? Zoek je een kant-en-klare oplossing zodat de HR- afdeling zich op haar core-business kan focussen? Move To Happiness helpt je met een volledig communicatieplan. Jij bepaalt de richting en kiest de relevante communicatie, die je meteen kan delen. Het Plug & Play-aanbod van Move To Happiness krijgt vorm dankzij een kant- en klaar engagementplan gekoppeld aan de seizoenen en een kant- en klaar communicatieplan daat volledig is afgestemd op jouw bedrijf.

  How to get back in shape

  Focus op connectie

  Het engagement verhogen en een sterkte fundering leggen voor jullie community? Zoek je een breed aanbod met plaats voor zowel fysiek, mentaal als sociaal welzijn? Organiseer evenementen en laat medewerkers, tijdens challenges, de strijd met elkaar aangaan.

  How to get back in shape

  Lees onze lifestyle tips en inzichten:

  Het belang van een goede nachtrust

  Het belang van een goede nachtrust

  Merk je dat je 's ochtends niet altijd met even veel energie uit je bed komt? Heb je op het werk regelmatig last van dipjes? Voel je je op elk moment van de dag heel erg moe? Dit kunnen allemaal oorzaken zijn van een slechte nachtrust. In deze video geven we jou het...

  December werd gedoopt tot Recharge-maand bij PKF-VMB

  December werd gedoopt tot Recharge-maand bij PKF-VMB

  Een gepassioneerd team PKF-VMB, dat intussen de krachten gebundeld heeft met Moore, is een accounting kantoor met financiële experten die het verschil maken bij expansies, overnames, internationalisering, transformaties of start-ups. Ze houden van een uitdaging en...