Het engagement verhogen en een sterke fundering leggen voor jullie community? Move To Happiness biedt een breed aanbod met plaats voor zowel fysiek, mentaal als sociaal welzijn!

Focus op communitybuilding

Kick-off event

Start het Move To Happiness-avontuur in jouw bedrijf met een kick-off event naar keuze: small, medium of large. De medewerkers worden vanaf dag één betrokken bij en ondergedompeld in het welzijnsaanbod.

Zo creëer je van bij de start engagement en connectie bij de werknemers onderling. Ze beleven samen ‘Move To Happiness en kunnen meteen inzichten, meningen en ervaringen met elkaar delen.

No sugar challenge

Challenges

Tegen elkaar en mét elkaar! Wie zet de meeste stappen? HR-afdeling strijdt tegen de afdeling boekhouden. Maar ook, wie kan de 7dagen-no sugar challenge volhouden? Medewerkers kunnen elkaar motiveren, steunen en tips delen om de uitdagingen samen tot een goed einde te brengen.

Eigen in-company channel

Op dit handige platform deel jij met slechts enkele klikken bijdragen van medewerkers, posts over challenges en informatie over cursussen. Er is ruimte voor interactie, zonder dat HR-medewerkers overladen worden door extra taken.

Company channel

Tevreden klanten:

“De Grootste asset is dat we dankzij Move To Happiness elke medewerker aan gepersonaliseerd plan van aanpak kunnen bieden. Waar we in het verleden 10% van onze medewerkers warm kregen voor onze wellbeing activiteiten, werd dat nu 30%. Bovendien hing er een fantastische sfeer op de (digitale) werkvloer. Collega’s spoorden elkaar aan om deel te nemen of om de uitdaging tegen elkaar aan te gaan. Als werkgever kan je geen groter geschenk hebben, jij plant een zaadje en de medewerkers doen het onderling groeien. Fantastisch!”

Wim Seynaeve – voormalige CEO PKF – VMB

Lees onze lifestyle tips en inzichten:

Waarom een workoutbuddy op donkere dagen voor extra motivatie zorgt

Waarom een workoutbuddy op donkere dagen voor extra motivatie zorgt

Het is november. Het zomeruur ging over naar het winteruur, de dagen zijn korter en de nachten langer. De “donkere dagen” zijn officieel aangebroken. Die donkere dagen zorgen er ook voor dat we niet altijd even veel zin en energie meer hebben om te gaan sporten....

Het belang van een goede nachtrust

Het belang van een goede nachtrust

Merk je dat je 's ochtends niet altijd met even veel energie uit je bed komt? Heb je op het werk regelmatig last van dipjes? Voel je je op elk moment van de dag heel erg moe? Dit kunnen allemaal oorzaken zijn van een slechte nachtrust. In deze video geven we jou het...

December werd gedoopt tot Recharge-maand bij PKF-VMB

December werd gedoopt tot Recharge-maand bij PKF-VMB

Een gepassioneerd team PKF-VMB, dat intussen de krachten gebundeld heeft met Moore, is een accounting kantoor met financiële experten die het verschil maken bij expansies, overnames, internationalisering, transformaties of start-ups. Ze houden van een uitdaging en...