We’re back! MTH kan weer open, mits het in acht nemen van de nodige maatregelen! So happy to welcome you again! 

Move To Happiness – covid 19

Train #safe 

We zetten onze Happiness Journey samen verder

Move To Happiness organiseert outdoor groepslessen en yoga in het Beekpark in Nijlen. Onze traditionele gym is indoor geopend. Check hier alle informatie!

Groepslessen - The Vibe

We organiseren heel wat verschillende outdoor groepslessen. BBB, Core, shadowboxing, Fatburner,… Kies uit 9 verschillende sessies. Reserveer via het mannetje rechtsboven op onze website of klik hier

Yoga - Recharge

Kom tot rust met onze yoga en meditatie sessies in het Beekpark. Reserveer via het mannetje rechtsboven op onze website of klik hier.

Vrij fitnessen - The Gym

Traditioneel fitnessen zal vanaf maandag 8 juni weer indoor kunnen. We starten met een voorlopige planning, zodat we alle maatregelen in acht kunnen nemen en de organisatie tot in de puntjes kunnen laten verlopen. Laten we samen voor een veilige en verantwoorde heropstart gaan! De heropstart van onze 8 weken modules en de mogelijkheid om begeleidingssessies te boeken is er vanaf 15 juni. Reserveer je plekje.

Persoonlijke begeleiding - Personal Move

Iedereen heeft de mogelijkheid om een persoonlijk programma te volgen of een begeleidingssessie in te boeken. Reserveer een afspraak met een coach.

Tienerlessen - The Game

Ook onze tienerlessen gaan nog een volledige zomer buiten door. Deze zomer organiseren we een sportkamp van 6 tem 10 juli. Daarnaast staat er een nieuwe 12 weken reeks gepland  tijdens de zomervakantie. Gedurende de zomer kunnen tieners dus wekelijks een les Motorskills of Boxing volgen. Benieuwd? Check it out!

FAQ

Jullie vragen en antwoorden

Welke maatregelen treffen jullie?
  1. We werken met reservaties. Reservaties zijn van belang om geen te grote groepen tegelijk in de gym te hebben. Na elk timeslot geeft dit ons de kans om de club te reinigen en bovendien hebben we zo, indien nodig, alle data voor social tracking.

   

  1. Tussen elke gereserveerde sessie is tijd voorzien waarin de Move To Happiness-coaches alle materialen zullen desinfecteren. Zo kan de volgende shift met een gerust hart starten. We vragen ook aan jullie om elk toestel voor en na gebruik te reinigen.

   

  1. Door het kwartiertje speling tussen elk tijdslot zullen jullie elkaar niet hoeven te kruisen. Gelieve de afgesproken trainingstijd dus te respecteren.

   

  1. Desinfecterende handgel gebruiken is verplicht bij binnenkomst van de club en hij aanvang van je outdoor activiteit. Geen verplichting, maar we raden jullie aan om met handschoenen te komen sporten.

   

  1. Social distancing wordt gerespecteerd. In de indoor gym staan de toestellen ver genoeg uit elkaar en zijn sommige toestellen buiten gebruik, zo kan er altijd een afstand van 1,5m gehouden worden. Ook bij de outdoor lessen vragen we om de nodige afstand te bewaren. Het terrein is voldoende groot!

   

  1. Om de hygiëne te respecteren vragen we aan al onze bezoekers om een eigen handdoek mee te brengen. Voorzie ook een herbruikbare bidon met drank van thuis. We kunnen onze drankmachine nog niet opzetten. Eigen afval moet mee naar huis genomen worden. Wie yoga en groepslessen volgt, dient een eigen matje mee te brengen. Deze kunnen ook aangekocht worden op de club.

   

  1. Met klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en verhoging lichaamstemperatuur vragen we je uitdrukkelijk om niet te komen trainen. Ook als een van je huisgenoten ziek is, vragen we niet te komen.

   

  1. Kleedkamers, douches, toiletten en sauna blijven voorlopig gesloten.
Hoe reserveer ik?

Voor elke bovenstaande activiteit dien je te reserveren via het portaal. Toegang heb je via het icoontje rechts bovenaan op de website of via deze rechtstreekse link.

Nog geen MTH-member? Koop dan eerst je proefpakketje. Nadien kan ook jij enkele sessies uitproberen!

Wat bij slecht weer?

Bij wisselvallig weer gaan de groepslessen door in de Gildenzaal, we hurendeze zaal permanent tot eind september. Yogasessies gaan bij slecht weer door in de club. Bij twijfel sturen we rond 14u een mailtje of de lessen indoor of outdoor doorgaan. Horen jullie niets? Dan zijn we in het Beekpark!

Hoe gaat de boxing les door?

De groepsles boxing is zonder contact. Je werkt dus niet in duo, maar doet shadowboxing. Ideaal om je techniek bij te schaven. En vergis je niet, de les is zeker pittig genoeg! 😉

Wat met douches en kleedkamers?

Kleedkamers, douches en sauna blijven voorlopig gesloten. Outdoor kunnen we, helaas, geen toiletten voorzien.