Bescherm jij mee jezelf en elkaar met onderstaande maatregelen?

Move To Happiness – covid 19

Train #safe 

We zetten onze Happiness Journey samen verder

Check hier alle informatie!

FAQ

Jullie vragen en antwoorden

Welke maatregelen treffen jullie?
  1. We werken met registraties. Registraties zijn van belang om geen te grote groepen tegelijk in de club te hebben en om te weten wie met wie in contact kwam. Komen de tijdsloten voor The Gym niet uit voor jou of wil je twee tijdsloten combineren? Dat kan! Gelieve dan voor beide sessies te registreren.

  2.  Tussen elke gereserveerde sessie is tijd voorzien waarin de Move To Happiness-coaches cleanen. Zo kan de volgende shift met een gerust hart starten. We vragen ook aan jullie om elk toestel voor en na gebruik te reinigen.

   

  1. Door het kwartiertje speling tussen elk tijdslot zullen jullie elkaar niet hoeven te kruisen. Gelieve de afgesproken trainingstijd dus te respecteren. Gelieve ten laatste 5 minuten na jouw shift de gym te verlaten en ook maximu 5 minuten voor het starten van je tijdsslot binnen te komen.

   

  1. Desinfecterende handgel gebruiken is verplicht bij binnenkomst van de club.

   

  1. Social distancing wordt gerespecteerd. In de indoor gym staan de toestellen ver genoeg uit elkaar en zijn sommige toestellen buiten gebruik, zo kan er altijd een afstand van 1,5m gehouden worden. Ook bij de groepslessen en yoga is er voldoende ruimte.

   

  1. Om de hygiëne te respecteren vragen we aan al onze bezoekers om een eigen handdoek mee te brengen. Voorzie ook een herbruikbare bidon met drank van thuis.  Eigen afval moet mee naar huis genomen worden. Wie yoga en groepslessen volgt, dient een eigen matje mee te brengen. Deze kunnen ook aangekocht worden op de club.

   

  1. Met klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en verhoging lichaamstemperatuur vragen we je uitdrukkelijk om niet te komen trainen. Ook als een van je huisgenoten ziek is, vragen we niet te komen.

   

  1. Mondmaskers zijn verplicht bij hte verplaatsen in de club. Tijdens het sporten kan het mondmasker afgezet worden.
  2. Kleedkamers, douches en sauna zijn gesloten.

 

 

Hoe reserveer ik?

Voor elke bovenstaande activiteit dien je te reserveren via het portaal. Toegang heb je via het icoontje rechts bovenaan op de website of via deze rechtstreekse link.

Nog geen MTH-member? Koop dan eerst je proefpakketje. Nadien kan ook jij enkele sessies uitproberen!

Hoe gaat de boxing les door?

De groepsles boxing is zonder contact. Je werkt dus niet in duo, maar doet shadowboxing. Ideaal om je techniek bij te schaven. En vergis je niet, de les is zeker pittig genoeg! 😉

Welke maatregelen gelden voor The Vibe (groepslessen)
 • Onze groepslessen gaan door bij MTH in Nijlen met een maximum capacitiet. Er zijn vakken getekend op de grond zodat social distancing meer dan voldoende respecteerd kan worden.
 • We vragen eigen materiaal, zoals een handoek en matje, mee te brengen.
 • Reserveren voor de lessen is verplicht via je portaal.
 • Bij aankomst en vertrek is een mondmasker verplicht. Van zodra je op je plek staat en de les start, kan je het afzetten. Dus ook bij het halen van materialen zoals gewichten draag je een masker. Volg je 2 lessen na elkaar, dien je tussen de lessen je mondmasker weer op te zetten.
 • Is de les reeds volzet? Heel wat groepslessen streamen we ook live naar jullie woonkamer. Inschrijven kan op dezelfde manier, via het portaal. Enkele uren voor de les krijg je een persoonlijke link toegestuurd om live te volgen!
Welke maatregelen gelden voor Recharge (yoga)
 • Yogasessies gaan door in yogastudio Recharge, het aantal deelnemers is gelimiteerd.
 • We vragen eigen materiaal, zoals een handoek en matje, mee te brengen.
 • Reserveren voor de lessen is verplicht via je portaal.
 • Bij aankomst en vertrek is een mondmasker verplicht. Van zodra je op je plek staat en de les start, kan je het afzetten. 
Welke maatregelen gelden in The Gym?
 • Ook voor The Gym dien je een tijdslot te reserveren via je portaal. Komen de tijdsloten niet uit voor jou of wil je twee tijdsloten combineren? Dat kan! Gelieve dan voor beide sessies te registreren.
 • Een mondmasker is verplicht bij aankomst en vertrek, alsook in volgende omstandigheden:
  • Cardiotraining: tijdens het sporten mag je het masker afzetten, maar verplaats je naar een ander toestel vragen we het opnieuw op te zetten. Ook voor elke verplaatsing naar kleedkamer, toilet, … draag je het masker.
  • Krachttraining: tijdens het sporten mag je het masker afzetten, maar verplaats je naar kleedkamer, toilet, … draag je het masker. Let in de power zone (beneden) extra op social distancing!
Welke maatregelen gelden bij Personal Move? (begeleiding)
 • Reserveren is verplicht via ons portaal.
 • Onze coaches dragen de volledige training een mondmasker. Voor jou is een mondmasker verplicht bij aankomst en vertrek, alsook in volgende omstandigheden:
  • Cardiotraining: tijdens het sporten mag je het masker afzetten, maar verplaats je naar een ander toestel vragen we het opnieuw op te zetten. Ook voor elke verplaatsing naar kleedkamer, toilet, … draag je het masker.
  • Krachttraining: tijdens het sporten mag je het masker afzetten, maar verplaats je naar kleedkamer, toilet, … draag je het masker. Let in de power zone (beneden) extra op social distancing!
Welke maatregelen gelden in The Game? (Kids en tieners)

 

 • Vanaf 12 jaar is een mondmasker verplicht bij aankomst en vertrek.