Geen video geselecteerd

Selecteer een type video in de zijbalk.

Breng de S in ESG tot leven!

Wil je graag je uitdagingen bespreken? Wil je meer weten over hoe wij de Sociale pijler binnen ESG tot leven brengen Plan gerust een gesprek met ons in

bedrijven die ons vertrouwen

Borealis 1-1
Borealis 1 (1)-2
Borealis 1 (2)-1
Borealis 1 (3)-1
Borealis 1 (3)-1
Borealis 1 (4)-1
Borealis 1 (5)-1
Borealis 1 (7)
Borealis 1 (8)

Overdonderd door ESG-uitdagingen?

Zijn je ESG-initiatieven gedecentraliseerd, waardoor het een uitdaging is om ze consistent te monitoren en rapporteren? Maakt dit het voor medewerkers moeilijk om te weten waar ze welke informatie kunnen vinden? Vergt al deze ESG-implementatie en -organisatie veel tijd van je team?

Dan is het tijd om een samenwerking te overwegen met een ESG-specialist. Stroomlijn lokale en wereldwijde initiatieven, organiseer je jaarplan en krijg inzicht in de HR-uitdagingen van je medewerkers.

Deze samenwerking neemt je de dagelijkse operationele uitdagingen uit handen. Op die manier kan jouw team de nadruk leggen op strategische talentontwikkeling en teamconnectie.

Onze bewezen aanpak

Één Gecentraliseerd Platform

Centraal platform

Breng de ‘S’ in ESG tot leven & boost je ‘S’ score met SDG campagnes van Move To Happiness. Vul deze aan met bedrijfsspecifieke inhoudOf kies voor een volledige company versie. 
Lees Meer >

Growth Service

Van een efficiënte onboarding, tot uitgewerkte SDG-campagnes, maandelijkse communicatie en ondersteuning bij evenementen. 
Lees Meer >
Talent aantrekken en behouden?

Move To Happiness helpt je om ESG tot leven te brengen bij je medewerkers

Onze aanpak is getest en effectief gebleken bij meer dan 7.000 medewerkers van grote bedrijven zoals Accenture, Nyrstar, .....

Ontdek manieren om:
  • Over te stappen van ad hoc acties naar een gestructureerd plan
  • Globale en lokale initiatieven op elkaar af te stemmen
  • Inclusiviteit en generatieoverschrijdend denken te bevordere
  • Verschillende experts te verenigen in een gecentraliseerde kennisbank
  • Van beschrijvende naar voorspellende data analyse te gaan
  • De ROI van ESG-initiatieven te meten
Plan je ESG advies call

Testimonials

Wat in het begin de meeste indruk op me maakte -en nog steeds maakt- is het brede scala aan mogelijkheden dat Move To Happiness biedt. Want daar ligt voor ons als organisatie de grooste uitdaging. Het brede bereik (mentaal, fysiek en sociaal) van ESG-initiatieven afdekken is geen gemakkelijke taak.

Dorien Timmermans

People & Culture Business Partner Borealis voor de locaties Beringen en Geleen

Let's connect

People sustainability succesvol implementeren in
je organisatie?

Het implementeren van social ESG is een enorme uitdaging, voor corporates en middelgrote bedrijven. Hoe zorg je ervoor dat alle initiatieven en data centraal zijn en dat medewerkers ook daadwerkelijk gebruik maken van de initiatieven? 

Voor onder andere deze vragen heeft Move To Happiness een advies call, die jouw organisatie op weg helpt naar een toekomst met ESG.