Six health brands. One community.

Livestream groepslessen

Toned

Move at Home

LIVESTREAMING GROEPSLESSEN

Breng de groepsdynamiek van groepslessen naar je woonkamer

✅ Wil je thuis fit worden, zonder veel tijd te investeren?

✅ Heb je nood aan een stok achter de deur? Kan je jezelf moeilijk motiveren?

✅ Wil je snel thuis aan de slag, maar mis je dan groepsdynamiek?

➡️ Neem live deel aan onze groepslessen die wij naar je woonkamer streamen.

➡️ Zie de aanwezige deelnemers ook afzien, want gedeeld leed is half leed.

➡️ Live betekent deelnemen op een specifiek tijdstip, geen tijd voor uitstel dus!

BBB

Tijdens deze workout worden buik, billen en benen versterkt. De bewegingen zorgen voor verbetering van conditie, kracht en lenigheid.

Booty

Wil jij ook een gorgeous booty à la Beyoncé? Tijdens deze les van 45 minuten volgen de meest effectieve butt-moves elkaar op. Een heerlijke burn.

Burn

Het is dé workout voor wie zijn/haar fysieke grenzen wilt uitdagen. Deze high intensity interval workout is zo effectief omdat je, dankzij de hoge intensiteit, nog lang na de training calorieën blijft verbranden. We raden aan om deze workout pas te doen als je al een aantal weken aan het sporten bent geslagen of je op regelmatige basis aan sport doet.

Boxing

Boxing is pittig, (in)spannend en uitdagend! Bij deze unieke boks training is er geen sprake van fysiek contact. We combineren een boxing workout met functionele training, ideaal voor coördinatie en uithouding.

Bodypump

Tijdens BodyPump, een les van Les Mills, wordt er getraind met gewichten. Het doel is om je kracht en uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen. LET WEL: Voor deze les heb je gewichten nodig van 1kg, 2,5 kg en 5kg.

Cardio Fit

Cardio fit is een pittige les met focus op conditie. Het is een full body workout die je lichaam strakker en sterker maakt! We combineren cardio- en krachtoefeningen voor een optimaal resultaat. 

Core

Gedurende 30 minuten train je volop buikspieren. Deze les versterkt buik- en rugspieren en het verbetert je functionele kracht. Zo heb jij een sterke core en ben je beter bestand tegen blessures. Het allerbeste? Hello sixpack!

30 minuten workout: 3 Coins
45 minuten workout: 4 Coins
60 minuten workout: 5 Coins

 

* Alle workouts kan je tot 24u na de livestream herbekijken.