Six health brands. One community.

Recharge yourself programma

Move at Home

Recharge yourself programma

De druk op ons mentaal welzijn is hoog vandaag! 

Om elke vlaming een hart onder de riem te steken in deze zware tijden stellen wij het Recharge Yourself programma (ter waarde van €49) gratis open voor iedereen!

✅ Heb jij wel eens last van een onzeker en onrustig gevoel? 

✅ Valt minder sociaal contact je zwaar?

Wanneer nam je de laatste keer even tijd voor jezelf?

➡️ Ontdek hoe je kan opladen én loslaten en dit in slechts 4 weken.

➡️ Zorg met liefde voor je lichaam en geest!

➡️ Kom dicht bij jezelf en vind rust.

4x Hatha Yoga

Hatha Yoga is een fysieke yogavorm waarbij we onszelf uitdagen om onze lichamelijke grenzen te verkennen. Door de uitdagingen die we ins ons lichaam ervaren, verleggen we ook de grenzen van ons ‘mind’ waardoor we makkelijker de uitdagingen in ons leven doorstaan. Met Hatha Yoga starten we de week telkens energiek!

4x meditatie

Wekelijks zorgen we voor een nieuwe meditatie van 10 minuten. We werken vooral op ademhaling. Er is bewezen dat wanneer je regelmatig mediteert, je op het einde van de maand tot 40% minder stress hebt, je voelt je minder angstig en hebt een betere emotionele balans. We nodigen je uit deze meditatie in elke dag mee te nemen.

3x Yin Yoga

Aan het einde van elke week nemen we een moment om te vertragen en de ervaringen van de dag los te laten. Bij Yin Yoga worden posities langer aangehouden waardoor blokkades verdwijnen, energie gaat stromen en je volledig lichaam ontspant. Je leert je lichaam beter kennen en begrijpen.

 

1x Kundalini Yoga

Kundalini Yoga helpt je bewust te worden van je fysieke, mentale en emotionele mindset en tracht deze positief te beïnvloeden. Je zoekt naar diep contact met jezelf zodat je meer gaat leven vanuit je eigen kern. We richten de aandacht op het waarnemen en voelen van de eigen lichaamsenergie.

Me-time gids

We dagen je uit wekelijks minstens één activiteit te doen waar JIJ energie van krijgt! Aan het begin van dit programma krijg je meteen een me-time gids boordevol inspiratie om jezelf eens ongegeneerd op één te zetten.

Wil je toegang tot het programma? Kies dan Happy:

78% kiest voor een Happy

22% kiest voor een Go