'Netflix van Wellbeing en Education'

Je medewerkers sensibiliseren om op een leuke en laagdrempelige manier aan hun gezondheid te werken?

  • Ontdek de beste wellbeing-content creators op een easy-to-use platform
  • Ga aan de slag met een plug&play engagement en communicatieplan: HR kan zich focussen op haar kerntaken

Vraag een free trial aan voor bedrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sector*

Wil je graag meer tips ontvangen over welzijn op de werkvloer?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Breed online welzijnsaanbod

Medewerkers bouwen op eigen tempo aan hun fysiek, mentaal en sociaal welzijn. Ontdek de meer dan 20 kant-en klare programma’s over work-life harmonie, energiegevers en -vreters, beweging, slaappatronen, …

Plug&play jaarplan

Om het brede aanbod behapbaar ontvang je een kant-en-klaar jaarplan. Elke maand worden enkele relevanteprogramma’s uitgelicht. In januari gaan we traditioneel in op goede voornemens en in maart werken we rond slaap om de overgang van winter- naar zomertijd te versoepelen.

Communicatie en distributie

Move To Happiness gebruikt verschillende kanalen om de programma’s tot bij je medewerkers te brengen. Alle content is altijd en overal (iOS, Android, tv, web) toegankelijk. Bovendien kiezen medewerkers zelf hoe ze updates willen ontvangen: sms, werkmail, WhatsApp, …

Het platform zelf ontdekken?

  • Organiseer je regelmatig losstaande wellbeing activiteiten, maar hebben jullie nog geen totaalplan of gestructureerde aanpak?
  • Heb je het gevoel dat deze one-off’s niet het gewenste resultaat opleveren?
  • Ligt het engagement vaak lager dan je voor ogen had?
  • Komt wellbeing als extra bovenop de kerntaken van de HR-afdeling?

Test nu gratis uit hoe Move To Happiness deze uitdagingen aanpakt! Krijg toegang tot het volledige watch-platform en ontvang de maandelijkse communicatie. Ervaar zelf hoe medewerkers het zouden ervaren!

Steeds meer jongeren ruilen hun huidige werkgever in voor een nieuwe: in 2022 vertrok meer dan 1 op de 10 jongeren (11%) bij zijn werkgever. Dat zijn er meer dan dubbel zoveel in vergelijking met de voorbije jaren (zelfs +181% in vergelijking met 2019, vóór corona). (Onderzoek Acerta bij 30.000 werkgevers)

Het momentum is dus daar! Bedrijven die de war for talent vandaag willen winnen, zetten daarom aandacht voor (mentaal) welzijn en een haalbare balans tussen werk en privé hoog op de agenda.

Waar ik toen al, en nu nog steeds, het meest van onder de indruk ben, is het brede aanbod bij Move To Happiness. Want als organisatie ligt dààr de grootste uitdaging. De brede scope (mentaal, fysiek én sociaal) van wellbeing dekken, is geen eenvoudige klus.
Dorien Timmermans, People & Culture business partner voor de locaties Beringen en Geleen, Borealis
Dat Move To Happiness maandelijks kant-en-klare communicatie aanlevert, helpt zeker om het engagement maximaal op te krikken. Superleuk is dat de maandthema’s telkens zijn afgestemd op de seizoenen. In maart bijvoorbeeld, bij de uurwissel, zetten ze het programma ‘De Kracht van Slapen’ in de kijker. Nu, in de zomer, healthy vakantiefood.
Wim Lambrechts HR-directeur, PeopleWare

Vraag een free trial aan voor bedrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sector*

Wil je graag meer tips ontvangen over welzijn op de werkvloer?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gewonnen awards

Top Employee wellness service company in Europe 2022

Winning award Move To Happiness