Go Sustainable-challenge

Op een leuke manier je ESG-strategie tot bij je medewerkers brengen? MTH daagt jullie uit! Wie raapt het meest afval op? Ga samen met collega's de strijd aan en voer de druk op: welk departement zorgt voor de schoonste straten? Medewerkers worden ook individueel beloond met Circular Ucoins die ze na afloop kunnen inwisselen voor verschillende beloningen.

Interne competitie

Welke afdeling zorgt voor de schoonste straten? Een intern leaderboard wakkert de competitie én teamconnectiviteit aan.

Positieve bijdrage

Dé manier om je ESG/SDG strategie op een leuke manier te vertalen naar de werkvloer: Samen impact creëren. Bovendien gaat €1/deelnemer naar het goede doel.

Individuele beloning

Medewerkers krijgen per opgeraapt stuk zwerfvuil Circular Ucoins. Deze kunnen ze nadien omruilen voor zelfgekozen beloningen bij lokale handelaren.

Go Sustainable-challenge

De Go Sustainable-challenge loopt gedurende één maand (naar keuze).  Gedurende deze maand worden je medewerkers uitgedaagd zoveel mogelijk zwerfafval op te rapen, te scannen en weg te gooien in de correcte vuilbak. 

Een intern leaderboard wakkert de competitie tussen departementen aan!

Move To Happiness voorziet in een complete digitale toolkit met intranetposts, interne schermen, nieuwsbrieven, posters, flyers, … om de challenge kenbaar te maken én te doen leven op de werkvloer. 

"Heel leuk initiatief dat bijdraagt aan zowel de natuur als de teamgeest" "Meteen laaiend enthousiast over de Go Sustainable-challenge. Samen als team een steentje kunnen bijdragen aan "save the panet" en deze challenge ook winnen...ZALIG!"
Care Talents
Winnaars editie 1 Go Sustainable-challenge

Opstart & onboarding

500 /bedrijf
  • Platform toegang voor deelnemers
  • Customer succes manager
  • Onboardingsworkshop
  • Communicatie toolkit

Maanddeelname Go Sustainable Challenge

5,61 /deelnemer
  • Centraal leaderboard
  • €1/deelnemer gaat naar het goede doel
  • Individuele beloningen met Circular Ucoins
  • BONUS: Toegang voor alle deelnemers tot het gehele MTH-platform en content