Download gratis home workout

Heb je niet veel tijd? Maar wil je snel van thuis uit aan die killer body werken? Download nu onze Booty home workout en ga voor niets minder dan een Beyoncé-butt.

 

  Schakel meteen een versnelling hoger

  Ga thuis aan de slag met het 4 weken RESHAPE programma

  Herkenbaar?

  ✅ Heb je wel zin om vaker te sporten, maar heb je gewoon te weinig tijd?

  ✅ Heb je nood aan kant-en-klare home workouts die het meeste resultaat opleveren?

  ✅ Blijft gezond eten moeilijk voor je, terwijl je wel wilt?

  Wat als…

  ➡️ Je vindt een gebalanceerde levensstijl die bij je past, zonder je guilty pleasures op te geven!

  ➡️ Je ontvangt een kant-en-klaar workout schema, met korte, effectieve workouts.

  ➡️ Je hebt meer energie, minder stress én je voelt je weer zelfzeker!

  Leuke workouts op de beat van de muziek!

  Check hier een voorproefje 👇 of download gratis een volledige Booty workout.

   

  22% kiest voor een Go

  78% kiest voor een Happy

  Wat movers zeggen over Move To Happiness

  Eva heeft het Reshape at home programma afgewerkt, en zoals je kan zien op de foto had ze twee grote supporters! Niet altijd even makkelijk 🙈. 

  Eva heeft de smaak helemaal te pakken en probeert thuis sporten vol te houden. “Tijdens de eerste week had ik nooit gedacht dat ik het zou gaan missen die opzwepende MTH workouts 🥵”

  “Links: Ik at vaak fast food, dronk bijna elk weekend alcohol, had onregelmatige eetgewoonten en sporten kwam er helemaal niet van. Ik voelde me mentaal niet lekker, had weinig energie en had vaak een slecht humeur.

  Rechts: Ik ben gezonder gaan eten en ik beweeg veel meer dan voordien. Ik probeer 4 keer per week bij Move To Happiness te trainen, waar ze me motiveren en ondersteunen. Na 5 weken ben ik bijna 5 kg verloren en ging mijn vetpercentage van 31,2% naar 27,2%.” 

  “Ik ben al langer thuis aan het sporten. Ik deed op eigen tempo oefeningen voor buik en billen. Maar al snel ging ik op zoek naar een persoonlijker schema. Online is zoveel te vinden. Maar welke oefeningen zijn goed voor mij? Welke leveren het meeste resultaat op? 

  Met Move To Happiness heb ik nu een guide, en weet ik welke workout ik best wanneer doe. Ik voel me fitter en heb zelfs zin om te sporten!”