Download gratis home workout

Klaar voor een korte, efficiënte home workout? Tijdens deze workout focussen we op je billen en benen. Houd je klaar voor een grote portie fun, want onze workouts volgen de beat van de muziek. En oh ja, leg die handdoek ook maar klaar want zweten zal je!

 

BBB downloaden

Naam(Vereist)
Ontvang je graag leuke tips in je mailbox? Workouttips, recepten, ...(Vereist)

Wat movers zeggen over Move To Happiness

Eva heeft het Reshape at home programma afgewerkt, en zoals je kan zien op de foto had ze twee grote supporters! Niet altijd even makkelijk ?. 

Eva heeft de smaak helemaal te pakken en probeert thuis sporten vol te houden. “Tijdens de eerste week had ik nooit gedacht dat ik het zou gaan missen die opzwepende MTH workouts ?”

“Links: Ik at vaak fast food, dronk bijna elk weekend alcohol, had onregelmatige eetgewoonten en sporten kwam er helemaal niet van. Ik voelde me mentaal niet lekker, had weinig energie en had vaak een slecht humeur.

Rechts: Ik ben gezonder gaan eten en ik beweeg veel meer dan voordien. Ik probeer 4 keer per week bij Move To Happiness te trainen, waar ze me motiveren en ondersteunen. Na 5 weken ben ik bijna 5 kg verloren en ging mijn vetpercentage van 31,2% naar 27,2%.” 

“Ik ben al langer thuis aan het sporten. Ik deed op eigen tempo oefeningen voor buik en billen. Maar al snel ging ik op zoek naar een persoonlijker schema. Online is zoveel te vinden. Maar welke oefeningen zijn goed voor mij? Welke leveren het meeste resultaat op? 

Met Move To Happiness heb ik nu een guide, en weet ik welke workout ik best wanneer doe. Ik voel me fitter en heb zelfs zin om te sporten!”