Groepslessen

ZUMBA

zumba

Tijdens de groepsles Zumba kan je helemaal losgaan en lekker dansen op zuiderse muziek. Al lang geen hype meer, Zumba is een echt blijvertje! Klaar voor een feestje?

bodypump (les mills)

Tijdens de groepsles BodyPump wordt er getraind met gewichten. Het doel is om je kracht en uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen. Doordat er veel herhalingen worden gedaan met weinig gewicht, kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen.

bodypump

PINK BOXING

pINK BOXING

Pink boxing is exclusief voor vrouwen en dé perfecte balans tussen kei hard trainen en plezier. De les biedt het beste uit twee disciplines: boxing, zonder fysiek contact, gecombineerd met functionele circuittraining.

crossboxing

Bij Cross Boxing schakelen we een niveau hoger dan bij Pink Boxing. Het is gemixt, pittig, (in)spannend, uitdagend en is daarmee uitermate geschikt voor mannen en (stoere) vrouwen. Bij deze unieke training is er geen sprake van fysiek contact.  Are you ready for the next level?

crossboxing

CORE

Core

Gedurende 30 minuten train je volop buikspieren. Deze les versterkt buik- en rugspieren en het verbetert je functionele kracht. Zo heb jij een sterke core en ben je beter bestand tegen blessures.

Yogilates

Yogilates is een combinatie van Yoga en Pilates. We werken aan jouw flexibiliteit en kracht en zoeken samen naar rust en ontspanning.

No more stress!

YOGILATES

BARRE

BARRE

30 minuten durende workout die je benen en billen extra shape geeft. Dit door middel van ballet geïnspireerde bewegingen. Je verbetert coördinatie, balans en uithouding op een elegante manier.

Bodyjam (les mills)

BodyJam is een groepsles waarbij je vrij bent om de sensatie van dans te beleven. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek. Het fun aspect en het cardio aspect zijn bij BodyJam even belangrijk.

Ready to shake it off?

BODYJAM

Yin Yoga

Yin Yoga 

Stilstaan is een hele uitdaging in deze snelle wereld. Toch, stilstaan is vooruitgaan. Bij Yin Yoga worden posities langer aangehouden waardoor blokkades verdwijnen, energie gaat stromen en je volledig lichaam ontspant. Je leert je lichaam beter kennen en begrijpen.

Kundalini Yoga

Je zoekt naar diep contact met jezelf zodat je meer gaat leven vanuit je eigen kern. De oefeningen hebben steeds een specifiek effect: reinigen van de lever, werking van de bloedsomloop en organen verbeteren, het zenuwstelsel versterken zodat je beter kan slapen, …

Kundalini Yoga

BBB

bbb

Tijdens deze groepsles worden buik, billen en benen versterkt. De bewegingen zorgen voor verbetering van conditie, kracht en lenigheid.

BBB is de ideale groepsles om aan je figuur te werken!

indoor cycling

Je conditie naar een hoger niveau tillen terwijl je fietst op opzwepende muziek? Trainen kan op wattage en op hartslag. Samen sporten, maar ieder op zijn tempo! De ideale combinatie!

Volg spinninglessen met de nieuwste bikes van Tomahawk.

indoorcyling

STRONG MEN/WOMEN WORKOUT

STRONG MEN/WOMEN WORKOUT

HIIT staat voor high intensity interval training. Tijdens deze korte strength circuit training van 30 minuten gaan we aan de slag met intensieve intervallen. Na de inspanning geniet je even rust, om er vervolgens weer voluit tegenaan te gaan. Go hard or go home!

BURN

Weinig tijd? Dan is Burn de oplossing voor jou! Het is dé les voor wie zijn/haar fysieke grenzen wilt uitdagen. Deze high intensity interval workout is zo effectief omdat je, dankzij de hoge intensiteit, nog lang na de training calorieën blijft verbranden.

BURN

VRAAG JE GRATIS PROEFLES AAN

 • November 2019

  Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30