Investeer mee

Winwinner campagne

✅ 1,75% jaarlijkse bruto rente

✅ 2,5% jaarlijks belastingskrediet op openstaand bedrag

✅ 40% waarborg op openstaand bedrag

 

Investeer mee

Winwinner campagne

✅ 1,75% jaarlijkse bruto rente

✅ 2,5% jaarlijks belastingskrediet op openstaand bedrag

✅ 40% waarborg op openstaand bedrag

Help jij Move To Happiness online groeien?

Move To Happiness Hub (MTHH) is dé welzijnsgids voor iedereen die zich beter in zijn of haar vel wilt voelen. Het motto ‘jouw lichaam, jouw regels’ staat centraal. Het platform heeft dan ook een enorm veelzijdig aanbod, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Nu de tractie op het platform alsmaar toeneemt, is MTHH klaar om zich op de Belgische en Nederlandse markt te verankeren. Om haar groeiplannen te realiseren, zoekt de onderneming financiering.

Winwinner campagne in een notendop

  • Wellbeing-platform voor alle mensen die zich beter in hun vel willen voelen
  • Spelen in op de digitalisering van sport- en welzijnsinitiatieven
  • Sterke marktpositionering dankzij focus op B2C én B2B
  • Enorme flexibiliteit: het aanbod aanpassen aan de cosument, niet andersom
  • Zaakvoerder met ervaring in de sportsector, bijgestaan door een team van experten
  • Internationale ambities, werkte samen met Dreamville (camping Tomorrowland) en heeft een partnership met softwarebedrijf Monizze
  • Goedgevulde sales pipeline

Voor meer informatie of de investor teaser, contacteer Kenneth Van Daele via kenneth.van.daele@movetohappiness.com

Wim Seynaeve, voormalige CEO van PKF-VMB: “De grootste asset is dat we dankzij MTH elke medewerker een gepersonaliseerd plan van aanpak kunnen bieden. Het doel is eenvoudig: fitter worden. Een getrainde marathon loper of een asportieve netflix liefhebber, iedereen kon laagdrempelig, op zijn niveau, naar zijn persoonlijke wensen aan de slag. 

Waar we in het verleden 10% van onze medewerkers warm kregen voor onze wellbeing activiteiten, werd dat nu 30%. Als werkgever kan je geen groter geschenk hebben, jij plant een zaadje en de medewerkers doen het onderling groeien. Fantastisch!”

Jolien: “Links: Ik at vaak fast food, dronk bijna elk weekend alcohol, had onregelmatige eetgewoonten en sporten kwam er helemaal niet van. Ik voelde me mentaal niet lekker, had weinig energie en had vaak een slecht humeur.

Rechts: Ik ben gezonder gaan eten en ik beweeg veel meer dan voordien. Ik probeer 4 keer per week met Move To Happiness te trainen, waar ze me motiveren en ondersteunen. Na 5 weken ben ik bijna 5 kg verloren en ging mijn vetpercentage van 31,2% naar 27,2%.” 

Julie: “Ik ben al langer thuis aan het sporten. Ik deed op eigen tempo oefeningen voor buik en billen. Maar al snel ging ik op zoek naar een persoonlijker schema. Online is zoveel te vinden. Maar welke oefeningen zijn goed voor mij? Welke leveren het meeste resultaat op? 

Met Move To Happiness heb ik nu een guide, en weet ik welke workout ik best wanneer doe. Ik voel me fitter en heb zelfs zin om te sporten!”

Geld lenen aan een onderneming is risicovol.
Als investeerder loopt u het risico dat het ontleende bedrag geheel of gedeeltelijk niet kan worden terugbetaald.