Isha aan het woord …

Hoi lieve mensen,

Het is tijd…

Zoals sommigen van jullie al weten,  ben ik iets op mezelf aan het ondernemen naast mijn uurtjes bij Move To Happiness. De tijd is dan ook gekomen om mijn eigen koers verder uit te stippelen vanaf januari.

Iets meer dan 3 mooie en interessante jaren heb ik mogen ervaren hier bij Move to Happiness en daar kijk ik met plezier op terug. Als ik bijvoorbeeld denk aan hoe we gestart zijn met een HIIT groepsles met 1 deelneemster (onze lieve Tin) naar nu een stuk of 20 enthousiastelingen per les 🙂 Het is fantastisch om een steentje te hebben bijgedragen aan het concept en aan de werking want wauw, wat een parcours is er al afgelegd!

Mijn dankbaarheid gaat uit naar jullie want iedere keer als ik jullie  enthousiasme voelde tijdens het lesgeven werd ik gesterkt in mijn zijn en de richting waar ik naartoe aan het groeien ben. Daarnaast vond ik alle persoonlijke contactmomentjes en babbeltjes zeer fijn en haalde ik er veel voldoening uit om jullie te kunnen begeleiden.

Bij deze wil ik ook graag Kenneth, Valerie en Annelies bedanken voor het geloof in mijn kunnen, de ondersteuning waar nodig was en de mogelijkheden te bieden om me verder te kunnen ontplooien.

Nu is het moment daar om al deze fijne ervaringen en vriendschappen mee te nemen naar mijn volgende levensstap, mijn eigen pad op te gaan en zelf koers te geven aan mijn dromen en passies.

Omdat ik jullie niet helemaal ga kunnen missen, zal ik iedere donderdagavond nog met hart en ziel lesgeven en zie ik jullie graag in de les!

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten