5 november is de kick-off van onze nieuwe groepsleszaal. In deze zaal zullen vanaf dan verschillende groepslessen gegeven worden. Naar aanleiding van de inhuldiging van de zaal willen wij ons inzetten voor een goed doel gekoppeld aan de warmste week! Sociaal engagement is een belangrijk gegeven de dag van vandaag en ook wij willen ons steentje bijdragen.

Maar met welk goed doel gaan we in zee? Laurens, ons nieuwste teamlid, stelde voor om JAP Adventure aan te spreken omtrent ons idee. Laurens is zelf al jarenlang vrijwilliger bij deze organisatie en zag snel de link tussen Move to Happiness en JAP Adventure. Beiden willen mensen aansporen om meer te bewegen en te sporten, om zo hun persoonlijke ‘happiness journey’ te bewandelen.

JAP Adventure is een organisatie die zich inzet voor jongeren die buitenspel staan in onze maatschappij. Jongeren die specifieke problemen hebben om zich te integreren binnen onze waarden en normen. JAP Adventure organiseert adventure-activiteiten met de bedoeling deze kinderen mee op het juiste pad te helpen, ze plezier te laten maken en ze te laten streven naar vervollediging van het welzijn.

Ruige meerdaagse ontdekkingstochten in binnen- en buitenland, klimmen en klauteren op locaties zoals de Ardennen en hun uniek G-hoogteparcours in Turnhout, … Het zijn maar enkele voorbeelden van de vele activiteiten die JAP Adventure organiseert.

Tijdens de inhuldiging van de zaal willen zij zich graag aan jullie komen voorstellen.

Verder zal er die avond ook een vette mash-up zijn van verschillende groepslessen en een yoga sessie waarbij je kan kennis maken met onze nieuwste yoga teacher, Sige.  Veel leuks dus om naar uit te kijken!

Uiteraard willen we iedereen ook uitdagen om de komende weken mee activiteiten op poten te zetten in het kader van de warmste week en JAP Adventure. Heb je een leuk idee? Laat ons gerust iets weten.

Wil je er graag bij zijn op 5 november, schrijf je dan in voor ons kick-off event!