Doe mee met de challenge voor bedrijven

Doe jij mee met de challenge in jouw bedrijf? Super!
 
Ontdek de planning hieronder!

Hoe ga je van start?

Move To Happiness Challenge

1. Maak een account aan

Download via de Apple store of de Google play store de My Wellness app. Na het downloaden van de app, klik je op “Maak een mywellness account aan”.

Heb jij al een MyWellness-account? Dan kan je deelnemen aan de challenge door de QR-code onderaan te scannen vanuit je camera-app of Google Lens (en dus niet in de MyWellness-app).

Je kan ook een nieuw account aanmaken, door te klikken op ‘Maak een MyWellness-account aan’ en met een nieuw e-mailadres de onderstaande stappen te doorlopen.

Move To Happiness challenge

2. Vul je profiel aan

Bij het aanmaken van je MyWellness-account vul je je gegevens in. Na het invullen van je gegevens, klik je onderaan op het pijltje (>).

Move To Happiness challenge

3. Connecteer je gezondheidsapp

Na het invullen van je profielgegevens, is het belangrijk dat je de MyWellness-app toegang geeft tot de gegevens van je gezondheidsapp op je gsm (Apple health of Google health). Het is ook mogelijk om GPS apps en apparaten te koppelen, zoals Strava en Garmin

Koppelen met wearables, zoals smartwatches, raden we af: hier wordt de data niet altijd accuraat gesynchroniseerd. Als je deze wel wil gebruiken moet je deze eerst koppelen aan je gezondheidsapp, en je gezondheidsapp linken met MyWellness.

Move To Happiness challenge

4. Privacy-instellingen

Nadat je de MyWellness-app toegang gaf tot de gegevens van je gezondheidsapp, is het belangrijk dat je de privacy-instellingen accepteert.

Move To Happiness challenge

5. Mailbox

Na het accepteren van de verplichte privacy-instellingen, ga je naar je mailbox.
Klik in de mail die je ontving op “Bevestig je account” en ga daarna terug naar de app.

Move To Happiness challenge

6. Scan de QR-code

Na het bevestigen van je account scan je de onderstaande QR-code waarmee je meteen terecht komt in de challenge. Krijg je een foutmelding? Probeer dan even met de code: ac2188186

Hier kies je het juiste team: dit vind je in je mailbox.

Tijd om de challenge te starten!

Move To Happiness challenge

Ondervind je problemen bij het opzetten van je account? Stuur dan een mailtje naar hello@movetohappiness.com