Werking Move To Happiness App

by jan 28, 2019Nieuws0 comments

Met de Move To Happiness app heb je altijd en overal je trainingsprogramma bij de hand. Train, verzamel MOVEs en volg je vorderingen. Onze coach kan je ook vanop afstand begeleiden, zo kan je zelfs thuis of in het buitenland genieten van raad en begeleiding. Bovendien kan je de app koppelen aan je andere favoriete sport- en gezondheidsapps: Apple health, Strava, Runkeeper, Polar, … Ontdek hier de werking van de Move To Happiness app:

Hoe werkt de Move To Happiness-app concreet? Hierbij een handig overzichtje:

WAAR VIND IK MIJN PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA?

Heb je een MTH-abonnement met begeleiding?

Dan komt je persoonlijk programma, dat zorgvuldig door onze coaches werd opgesteld, op het tweede tabblad (vinkje). (zie foto 1)

Je kan horizontaal schuiven tussen je verschillende programma’s.

Heb je een train op jezelf abonnement?

Kies dan onder het huisje voor klantspecifieke programma’s. (zie foto 2) Kies hoe vaak per week je wil trainen, hoeveel tijd je hebt en wat je ervaringsniveau is.

Kies dan voor ‘Ik wil een doel bereiken’. Duid jouw persoonlijke doelstelling aan en ga meteen aan de slag.

Vanaf nu kan ook jij je programma vinden onder het tweede tabblad (zie foto 1). In tegenstelling tot de persoonlijke programma’s van leden met begeleiding, zal je de gewichten wel nog moeten aanpssen aan jouw niveau. Succes!

HOE PAS IK MIJN PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA AAN?

Als je de training opent, zie je een overzicht van alle oefeningen, je kan ook zelf oefeningen toevoegen aan je programma (foto 3). Voor het aantal herhalingen, seconden, het aantal setjes en een video van de oefening klik je op de desbetreffende oefening (foto 4). Indien nodig kan je door op de getallen te klikken zelf je aantal herhalingen, gewichten, ed aanpassen.

KAN IK ACTIVITEITEN BUITEN DE CLUB OOK BIJHOUDEN?

Absoluut! Kies onder het huisje voor ‘bijhouden van activiteiten buitenshuis’ en kies of je gaat wandelen, rennen of fietsen. Gebruik je al een andere app om je activiteiten te tracken, dan kan je deze makkelijk koppelen via ‘verbind apps en aparaten’. (foto 2) De kans is groot dat je ook in de andere app de connectie zal moeten goedkeuren of aanmaken.

KAN IK MIJN RESULTATEN BEKIJKEN?

Je kan je dagelijkse beweging en resulaten op het basisscherm onder het tabblad ‘grafiek’ zien (foto 5).

Wil je de resultaten van je lichaamsmeting of conditietest bekijken? Klik dan bovenaan op lichaamsmeting en houd zo steeds zicht op je vorderingen.

KAN IK GROEPSLESSEN BOEKEN VIA DE APP?

MTH-leden met groepslessen in hun abonnement of een beurtenkaart kunnen groepslessen boeken vanaf 13 dagen vooraf. (foto 6) Annuleren voor een les kan tot 24u voor aanvang. Is een les volboekt, zet je dan zeker op de wachtlijst. Komt er een plekje vrij, dan krijg je bericht dat je de les kan reserveren. Hier werkt het principe first come first serve.

HOE WERKT DE WACHTLIJST BIJ DE GROEPSLESSEN?

Iedereen op de wachtlijst krijgt een bericht als er een plekje vrijkomt. Nadien is het first come first serve. Vergeet zeker niet je meldingen en/of mail aan te zetten, zodat je geen berichten, mist. (foto 7)

KAN IK MIJN AFSPRAKEN BEKIJKEN?

Geboekte groepslessen kan je bekijken op tabblad twee.  Afspraken met je personal trainer, conditietesten en vragen over je persoonlijk schema verschijnen niet in de app.

NOG VRAGEN over de werking van de Move To Happiness app?

Heb je nog andere vragen die niet aan bod kwamen, stel ze gerust hieronder in de comments. We helpen je graag verder!

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *