Heerlijk om weer samen te trainen! Move To Happiness outdoor vindt plaats in het mooie Beekpark. 

Move To Happiness outdoor

Train #safe in openlucht

We zetten onze Happiness Journey samen verder

Move To Happiness opent een outdoor gym in het Beekpark in Nijlen. Free gym, groepslessen én yoga!

Groepslessen - The Vibe

We organiseren heel wat verschillende groepslessen van maandag tot donderdag en op zaterdag. BBB, Core, shadowboxing, Fatburner,… Kies uit 9 verschillende sessies. Check onderaan de planning.

Yoga - Recharge

Kom tot rust met onze yoga en meditatie sessies.

Vrij fitnessen - The Gym

Free gym met losse materialen. Denk aan bench, dumbells, kettlebels, … Dit is geen groepsles. Wel is er altijd een coach aanwezig die je kan helpen, ondersteunen als je vragen hebt. Wil jij een bepaald programma? Een specifieke spiergroep trainen? De coach is er voor jou! Let wel, ook hier werken we met reservaties. Maximum 19 leden zullen per tijdslot van 45 minuten kunnen reserveren. Reserveren kan via de MTH-app.

Personal training - Personal Move

Train je graag één-op-één met een coach? Een persoonlijke aanpak gericht op resultaat. 

Sunset Run

Sunset run is een run doorheen het park van 30 minuten, met aansluitend enkele oefeningen ter blessurepreventie. Tijdens het lopen werken we met intervallen. Deze run is begeleid door een van onze coaches. Zo leer je lopen op een andere manier en kan iedereen, op z’n eigen niveau, deelnemen.

Tienerlessen

Ook onze tienerlessen gaan door in het Beekpark: Motorskills en Boxing. Boxing lessen zijn aangepast zodat er geen fysiek contact is tussen de deelnemers!

Geen MTH-member? Maar wil je toch naar de outdoor gym komen?

Dat kan! Iedereen kan genieten van Move To Happiness-outdoor. Kies je Coins-abonnement of koop een proefpakketje!

FAQ

Jullie vragen en antwoorden

Hoe reserveer ik?

Voor elke bovenstaande activiteit dien je te reserveren. Reserveren kan via de Move To Happiness app, onder de rubriek ‘groepsles tijdschema’. Ben je nog geen MTH-lid? Koop dan eerst een proefpakketje aan. Nadien kan ook jij reserveren via de MTH app.

Wat bij slecht weer?

Bij regenen kunnen de outdoor activiteiten niet doorgaan. De sessies zullen in dat geval worden afgelast in de app, waar je dan een melding van zult krijgen. Check bij twijfelachtig weer dus altijd even je app voorafgaand je wilt vertrekken.

Hoe gaat de boxing les door?

De groepsles boxing is zonder contact. Je werkt dus niet in duo, maar doet shadowboxing. Ideaal om je techniek bij te schaven. En vergis je niet, de les is zeker pittig genoeg! 😉

Zijn er toiletten?

Toiletten kunnen we, gezien de maatregelen, helaas niet voorzien. 

Welke maatregelen treffen jullie?
  1. Voor elk van bovenstaande activiteiten zullen we werken met reservaties. Reserveren kan makkelijk via de Move To Happiness-app onder het rubriekje ‘groepsles tijdschema’. Per dag kan je hier jouw persoonlijk tijdslot reserveren. Respecteer de afgesproken traininsgtijd. We vragen om maximum twee verschillende trainingsloten per avond te reserveren, zo heeft iedereen de kans een workout mee te pikken.
  2. Tussen elke gereserveerde sessie is tijd voorzien om alle materialen te desinfecteren. Zo kan de volgende shift met een gerust hart starten. We vragen ook aan jullie om elk toestel na gebruik te reinigen.
  3. Gelieve 15 minuten voor aanvang van jouw tijdslot naar het voetbalpleintje in het Beekpark (Pater damiaan straat) te komen. Hier wordt je reservatie gecheckt en word je doorgestuurd naar de zone die voor jouw reservatie van toepassing is.
  4. Er is voldoende desinfecterende handgel voorzien. Geen verplichting, maar we raden jullie aan om met handschoenen te komen sporten. Zeker in the gym en tijdens groepslessen met gewichtjes.
  5. Social distancing wordt gerespecteerd. Toestellen staan ver genoeg uit elkaar en ook voor de groepslessen zijn er markeringen aangeduid. Zodat er slechts één iemand op 10m2 staat.
  6. Om de hygiëne te respecteren vragen we aan al onze bezoekers om een eigen handdoek mee te brengen. Voor de deelnemers van de groepslessen en yogalessen wordt er gevraagd om hun eigen matje mee te brengen (je kan ter plaatse ook eentje bij Move To Happiness aankopen.) Graag willen we jullie vragen om jullie eigen water of sportdrank te voorzien. Om de mooie natuur in het beekpark te sparen, vragen we om zo veel mogelijk herbruikbare drinkbussen mee te nemen.
  7. Met klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en verhoging lichaamstemperatuur vragen we je uitdrukkelijk om niet te komen trainen.