Over Move To Happiness

Corporate wellbeing

We speelden al langer met het idee om onze missie en visie kracht bij te zetten met een online platform voor bedrijven. Een totaalaanbod waar fysieke, sociale en mentale welzijnsverbetering centraal staan ontbreekt namelijk in de markt. En net om die reden, en met die insteek, ontwikkelden we het Move To Happiness-platform, waar medewerkers op hun eigen tempo aan de slag kunnen gaan met een programma naar keuze.

De grenzen tussen werk en privé zijn vandaag veel vager dan vroeger. Of je dat nu positief of negatief vindt: het betekent sowieso dat een werkgever zich niet langer kan beperken tot “werk geven”, maar ook moet inzetten op welzijn. Wij geloven sterk in een totaalvisie. Welzijn zou een integraal deel van de bedrijfscultuur moeten zijn. Met Move To Happiness helpen we bedrijven daarbij: we bieden hen een handige plug&play-oplossing waarmee hun medewerkers op eigen ritme kunnen bouwen aan hun welzijn Dat we intussen zo’n 6 jaar ervaring hebben in de B2C-sector, dankzij de welzijnsclub in Nijlen, is een grote meerwaarde. Maar al te vaak lanceren bedrijven adhoc-welzijnsactiviteiten waar maar weinig medewerkers aan deelnemen. Het uitgewerkte communityplan engageert medewerkers maximaal.

Om dit totaalpakket te garanderen bundelt Move To Happiness haar krachten met grote namen binnen het vakgebied: wellbeing-expert Ann De Bisschop, slaapexpert en neuroloog Dr. Inge Declercq, hoofddiëtist van het UZA en tv-kok Michaël Sels, sportpsychologen Ellen Schouppe en Tara Kuklis, mindfulness-expert Ian Moerbeeck, bewegingscoach Jenny van den Brandt en voedingscoach Lore Ceulemans. De experts delen hun kennis via vier-wekenprogramma’s op het wellbeingplatform va Move To Happiness. Medewerkers kunnen op die manier gericht aan de slag met content die op dat moment het meest relevant is voor hen. Bovendien kunnen ze, indien nodig, ook intensiever aan de slag met één-op-één-coaching.