Unlock your potential!

promise MTH

Move To Happiness is de health- en happiness community. We houden niet van platgetreden paden, we doen het anders. We inspireren in beweging te komen en nemen twijfel weg. Want er schuilt een held en superstar in ieder van ons. 5 health brands. 1 community. Versterkt door gepassioneerde partners bouwen we een ecosysteem met als doel meer balans om ons leven praktisch, fit en fun te houden. Gezondheid vertaalt zich niet in aantal zweetdruppels, je voelt het in je hoofd en in je lijf. Niets houdt je tegen. Geloof 100% in jezelf. Find your magic. This is your Move to Happiness.

purpose MTH

Behaviour change. Ons doel is mensen in beweging zetten zodat ze de mogelijkheid krijgen hun potentieel volledig te activeren. Het vinden van deze moed om voluit te gaan is onze belangrijkste ontwikkelopdracht. Want pas als meer mensen voluit voor Balans gaan, halen ze het maximale uit henzelf en hun omgeving. Door deze sociale verbondenheid vinden meer mensen geluk en groeien maximaal.

Behaviour build. Ook kinderen moeten de kans krijgen eigen talenten te ontplooien zodat ze nu en later hun potentieel volledig kunnen activeren. Spelen en beweging hebben een belangrijke rol in deze ontwikkeling. We willen onze kids weerbaar maken, ze laten experimenteren en hun eigen pad laten verkennen.