Persoonlijk Schema

Toned

Nijlen

Persoonlijk Schema

Individueel trainingsschema voor thuis of voor in je fitness

Heb jij ook een duidelijk doel voor ogen? Maar weet je niet hoe te beginnen? Samen met een MTH-coach stel je een persoonlijk programma samen, helemaal afgestemd op jouw doelen. Samen overlopen jullie de oefeningen zodat je de oefeningen correct uitvoert! Trainingsschema voor fitness of voor thuis!

Wil jij graag iets meer opvolging? Goed nieuws! Personal trainer Jasmine voorziet elke eerste dinsdag van de maand tijd om jouw vragen te beantwoorden en eventuele twijfels weg te nemen.

 

Hoe gaan we te werk?

Intake gesprek

Tijdens een gesprek brengen we je doelen in kaart. We bekijken hoeveel tijd je hebt en stellen een realistisch plan op.

Lichaamsmeting

We doen een bodyscan: we meten je vetpercentage, spiermassa, metabolische leeftijd, … en stellen je programma hierop af.

Persoonlijk schema

Je coach past je trainingsschema aan in functie van jouw persoonlijke voorkeur, medische achtergrond en ervaring.

Techniek check

Je voert de oefeningen uit je persoonlijk programma een eerste keer uit in het bijzijn van je coach. Zo ben je helemaal klaar om zelfstandig aan de slag te gaan met je individueel trainingsschema. 

Extra maandelijks opvolgmoment

Tijdens elke eerste dinsdag van de maand is coach Jasmine aanwezig om jou te helpen met eventuele vragen, twijfels… Op andere momenten mag je haar natuurlijk ook aanspreken!

We raden aan elke 6 tot 8 weken een nieuw programma te laten samenstellen, zo geef je jouw lichaam op tijd nieuwe prikkels!