Voedingsbegeleiding

Toned

Nijlen

VOEDINGSTRAJECT

Werk aan een gezonder lichaam door je eetgewoontes onder de loep te nemen, onder begeleiding van een diëtist!

✅ Ben jij op zoek naar een manier om je gezondheid te verbeteren?

✅ Wil je graag beginnen aan je health journey, maar vind je alle informatie op het internet verwarrend en tegenstrijdig?

✅ Wil je wel gezonder eten, maar weet je niet wat de juiste aanpak is voor jou?

➡️ Ontdek verschillende aspecten van gezonde voeding en hoe je jouw lichaam best kan voeden.

➡️ Leer bij aan de hand van informatievideo’s en persoonlijke videoconsultaties.

➡️ Je hebt 3 online consultaties en een evaluatiegesprek met een diëtist.

Voor wie is dit programma?

Wil jij graag gezonder eten? Heb je nood aan correcte informatie en begeleiding om je op weg te helpen? Wil je met de diëtist kunnen praten over je zorgen en obstakels tijdens je health journey?

Wat kan je verwachten?

Ja gaat 8 weken lang aan de slag met videolessen en online voedingsconsultaties. Wij zorgen ervoor dat je je zelfzekerder voelt en weet wat je mag en moet eten. In de consultaties zullen we kijken hoe we samen aan jouw doelen kunnen werken. Aan de hand van een ingevulde vragenlijst krijg je advies op maat, waardoor je meteen gericht aan de slag kan. 

Hoe ziet het programma eruit?

In het programma krijg je 4 online voedingsconsultaties van telkens 45 minuten. Daarnaast krijg je toegang tot wekelijkse video’s met uitleg over gezonde voeding, metabolisme en emotioneel eetgedrag. Tijdens het eerste consult met de diëtist krijg je advies op basis van een ingevulde vragenlijst en krijg je meteen advies mee om je health journey te starten! Tijdens het tweede en derde consult gaan we na hoe je traject verloopt, geven we extra tips, sturen we bij waar nodig. In het eindgesprek wordt je traject geëvalueerd en wordt nagegaan wat voor jou de beste volgende stappen zijn. 

Voedingstraject