Schakel een versnelling hoger in je woonkamer! Volg je favoriete workout en yogasessie on demand. Of ga in 4 weken recht op je doel af met een duidelijk programma!

On demand

Home programma’s

Live streaming

Online coaching

Persoonlijk schema voor thuis

Persoonlijk schema voor thuis

35 Coins

Buy
€49

Wil je persoonlijk advies of een individueel trainingsprogramma? Met dit pack heb je recht op een sessie van 1u15 met een coach. De coins zullen bij de afspraak worden afgeboekt van je account. Je coins zijn 12 weken geldig. Afspraken dienen bij ons op de club in Nijlen door te gaan en kan je tot 12u op voorhand annuleren zonder dat Coins in rekening worden gebracht.

Iedereen is uniek en vraagt een unieke aanpak!

Plan je persoonlijke schema onmiddellijk in na de aankoop van je pack. Je kiest voor Personal Move in de filter en boekt de afspraak persoonlijk schema.

Online voedingsadvies

2x online voedingsadvies

60 Coins

Buy
€78

Heb je nood aan voedingsadvies? Dit pack Coins geeft je recht op 2 sessies van 30 minuten met een voedingscoach. Bij het inboeken van je afspraken, worden de Coins in rekening gebracht. Je coins zijn 12 weken geldig. Iedere afspraak kan je tot 12u op voorhand annuleren zonder dat de Coins in rekening worden gebracht.

Plan je voedingsadvies onmiddellijk in na de aankoop van je pack. Je kiest voor Move at Home in de filter en boekt de afspraak voedingsadvies.