Privacy policy

In dit privacybeleid vind je alle informatie over hoe Move To Happiness de privacy van haar klanten, potentiële klanten en gebruikers van de website movetohappiness.com waarborgt. Indien je na het lezen van dit policy nog vragen hebt, neem dan contact op met ons.

Persoonsgegevens verzamelen

Move To Happiness verzamelt, registreert en verwerkt persoonsgegevens van haar website gebruikers. Bepaalde gegevens dienen uitdrukkelijk ingevuld te worden bij aanvraag van een dagpas, proefles, E-Book, workoutmovie, …. Dit zijn gegevens zoals naam, telefoonnummer, e-mailadres, interessevoorkeuren, … Andere gegevens worden op geautomatiseerde wijze verzameld door cookies, gebruik van website en social media, respons via mail, doorklikgegevens en andere technologieën. Mogelijke interesses waaraan we met onze activiteiten en diensten kunnen tegemoet komen, worden eveneens bijgehouden.

Voor klanten waarmee we een traject opstarten (na aankoop van een service in de webshop of in de fysieke club) houden we ook adres, bankgegevens voor domiciliëring (indien gewenst), gegevens over huidige gezondheid en levensstijl, trainingsdoelen, lichaamssamenstelling… bij in functie van een goede begeleiding en veilige coaching. Indien je hier een specifieke en gedetailleerde lijst van wenst te ontvangen, neem dan contact op met ons.

We verwerken dus volgende gegevens:

  • Gegevens die bezoekers achterlaten op onze website
  • Analytische gegevens verkregen door cookies
  • Extra gegevens van klanten

Move To Happiness verbindt zich ertoe deze persoonlijke gegevens niet door te geven aan derden zonder expliciete toestemming van de betrokken partij, tenzij Move To Happiness wettelijk verplicht wordt.

Gebruik persoonsgegevens

We verzamelen deze gegevens om een optimale werking van onze website te garanderen. We kunnen deze gegevens gebruiken voor acties, berichten van informerende aard of health tips, dit alles enkel bij expliciete toestemming. Gegevens van klanten gebruiken we om de dienstverlening zo makkelijk mogelijk te laten lopen: les inschrijvingen, informerende berichten en om een goede begeleiding en veilige coaching te kunnen garanderen.

Beveiliging persoonsgegevens

De gegevens worden veilig opgeslagen. Bij een mogelijk probleem zullen wij binnen de 72 uur de privacy commissie en betrokken partijen verwittigen en alles in het werk stellen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Jouw privacy rechten

Je hebt ten alle tijden recht om je persoonlijke gegevens op te vragen, in te kijken, aan te passen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op.