MaaK VaN DEZE ZOMER JOUW ZOMER

killer abs & gorgeous booty

Bikinistress door de aankomende zomer? Draag je liever losse kleding die je ‘zwakke’ plekjes verdoezelt? Hou je van complimentjes en wil je je zelfvertrouwen een boost geven? Ga direct aan de slag, werk aan je doelen en behaal maximaal resultaat met de juiste begeleiding.

Strakke buik en billen

Wat moet je doen voor een platte buik? Hoe krijg je strakke en ronde billen? We helpen je graag. In 8 weken werk je naar een top zomer. Ideaal dus om nu te starten. Als jij doorzet en gemotiveerd bent, hebben wij een effectief programma met intensieve begeleiding en een leuke groepsles. Ready?

Ontdek of dit programma iets voor jou is tijdens een gratis proefsessie

Eerst thuis aan de slag?

Download onze gratis homeworkout ‘Gorgeous Summer Booty’ en werk makkelijk van thuis aan die strakke billen. In de living, op strand, …

Beachproof

love your body – 8 weken programma

€295,00

  • Calorieën verbranden
  • Platte buik, strakke billen
  • Lekker in je vel

Wat zeggen huidige Move To Happiness-leden?

Leen

ik heb nu plezier gevonden in trainen

“Ik twijfelde fel om te starten met sporten. Wanneer moet ik daar tijd voor vinden. Met twee kleine kinderen, een meer dan fulltime job, mijn muziek, een actieve vriendenbende? En zal ik daar niet de vreemde eend in de bijt zijn, want helaas ben ik niet sportief. Toch zette ik m’n eerste stappen in Move To Happiness: een meerderheid aan ‘gewone mensen’ met ‘gewone lichamen’. Coaches die steeds iets positiefs weten te vertellen en altijd te hulp spingen als ik het even niet meer weet. Ondertussen kom ik met heel veel plezier.” Lees hier het volledige verhaal van Leen.

Kelly

ik ben zeer tevreden van de begeleiding

“Ik heb zonet de 12 weken module ‘Calorie Crush’ Bij Move To Happiness gevolgd. Ik had vooraf wel wat twijfels over de module: bijvoorbeeld zou ik in 12 weken wel resultaat zien? Maar het programma bleek echt geweldig! Er werd rekening gehouden met m’n vorige blessure en de intensiteit van de training werd rustig opgebouwd. Ik merkte ik dat ik echt zin kreeg om te sporten! Ook top was de workshop voeding waar ik de theorie meteen kon toepassen op mijn persoonlijke situatie. Ondertussen is Move To Happiness ‘my second home’!” Lees hier het volledige verhaal van Kelly.

Nancy

ik ben 22 kg afgevallen

Naast deze fysieke resultaten voel ik me ook mentaal een stuk sterker! En dat is minstens even belangrijk. Ik zit veel beter in m’n vel en ben best trots op mezelf dat ik dit hebben kunnen verwezenlijken. Een boost voor m’n zelfvertrouwen. Gaan shoppen en kleren vinden die meteen passen… in de spiegel kijken is nu een pak leuker. En wat ik nu wel zeker weet: mijn eerste beeld van een fitness vol afgetrainde lijven is hier zeker geen werkelijkheid. Ik raad iedereen die op een gezonde en leuke manier aan zijn/haar conditie of gewicht wil werken aan om gewoon te starten, want het loont zeker!” Lees hier het volledige verhaal van Nancy.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten