An-Sofie

Recharge coach

Hatha Yoga

Ik geef (voornamelijk) les in Hatha Yoga. Ik heb mezelf nooit echt gezien als “het sportieve type” omdat ik mezelf nooit echt lang kon engageren voor één sport. Sinds ik yoga heb leren kennen, begrijp ik dat mijn lichaam een zachtere en bewustere aanpak nodig heeft. Iets wat ik niet terugvond in de sporten die ik voordien geprobeerd had. Als snel werd yoga een echte passie. Om mijn eigen ‘practice’ te verdiepen wou ik een yoga-opleiding volgen.  Dit bracht me naar het verre India, de bakermat van yoga. Het is tijdens deze opleiding dat ik een enthousiasme vond voor het lesgeven van de asanas. Ik zie yoga niet graag als een ‘work-out’ (hoewel het dit ongetwijfeld wel kan zijn) maar eerder als een manier om een goede relatie op te bouwen met je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. 

Zaakvoerder Move To Happiness

An-Sofie’s favoriete muziek:

Gepassioneerd – Netjes – Controlefreak
Meditatie
Cardio Fit
Quote an sofie
Outdoor gym
Self-care