Met twee kindjes en een hardwerkende man in huis is het niet altijd evident om tijd, goesting en energie te vinden om te gaan sporten. Zo ben ik in het verleden al een aantal fitnessabonnementen aangegaan, maar hield het nooit lang vol. Fitness wordt voor mij snel saai, ik verlies snel motivatie… en dacht dat dat bij Move To happiness niet anders zou zijn. Ik ben begonnen met Pinkboxing en was meteen fan!

Ik volg bij MTH groepslessen en deze zijn echt fantastisch: toffe lesgevers, een leuke groep, de lessen blijven uitdagend en er zit veel afwisseling in de oefeningen. Vooral PinkBoxing is echt m’n ding! Ik kan er al mijn energie in kwijt en voel mij super goed in mijn vel! Het is geen opgave meer om te gaan sporten,  zo voelde het voordien wel, integendeel want als ik een keertje niet kan gaan mis ik het. Na het sporten is m’n energielevel een pak hoger.

En ook m’n resultaten liegen er niet om. Ik was al 20kg afgevallen, maar merkte al dat dieet alleen niet voldoende was. Ik was dan wel afgevallen maar mijn conditie was 0, mijn armen en benen waren wel slanker maar nog steeds ‘papperig’.  Sinds ik boks is ook m’n vetpercentage gezakt, spiermassa gestegen en m’n metabolische leeftijd mooi gedaald. Op twee maanden is m’n vetpercentage van 40% naar 26% gegaan en m’n metabolische leeftijd van 50 jaar naar 32 jaar! Ik voel mij dan ook beter dan ooit en mijn papperige benen en armen zijn zichtbaar strakker geworden.

De eerste keer dat ik dit positieve resultaat écht voelde, was op skivakantie. Het was de eerste keer in jaren dat ik geen enkele blessure heb opgelopen, geen enkele dag spierpijn had en als ik viel, kon ik helemaal zelf recht geraken, zonder hulp ????

Ik was de enige van de bende die nergens last van had en zich super fit voelde. Dat gevoel wil ik niet meer kwijt!

Iedereen , jong , oud , man of vrouw . Dus ook al denk je ‘ik heb geen tijd’, ‘sporten is niets voor mij’ … gewoon doen, toch proberen! Ik maak nu tijd om te gaan sporten, gewoon omdat het zo leuk is en me voldoening geeft.

Wil je net als Annelies PinkBoxing of een andere groepsles uitproberen? Boek nu, vrijblijvend, een proefpakket.