Maak kennis met Patsy en laat je inspireren door haar verhaal. Van onsportief naar 16 kilometer … Knap! Dit doordat ze is beginnen sporten bij Move To Happiness.

“Ik ben nooit echt sportief geweest. En was al helemaal niet bezig met een gezonde levensstijl. Vaak uitgaan, weinig slapen en junkfood zorgden ervoor dat mijn gezondheid niet op peil was, en dat zag je ook op de weegschaal.  Ik had dus ontzettend veel twijfels voor ik begon bij Move To Happiness, want ik dacht dat fitness niets voor mij zou zijn.

Toch voelde ik me snel op mijn gemak bij Move To Happiness. Samen met een van de coaches werd een profiel van me aangemaakt. Hierdoor werd ik bewust van m’n huidige gezondheid en waar ik uiteindelijk wilde geraken. Mijn doel.

De eerste keer dat ik samen met de coach de resultaten van mijn lichaamsmeting en conditietest overliep, schrok ik ervan hoe slecht ik scoorde voor mijn leeftijd. 

Zodra ik aan de slag ging met mijn persoonlijke trainingsschema en mijn draai vond in de groepslessen maakte ik snel progressie! Zowel op de weegschaal als met mijn conditie verbeterde ik erg snel. Dit motiveerde me enorm!

Ik schreef me samen met mijn coach in voor de 10 kilomenter tijdens de halve marathon van Nijlen. We trainden hier samen naartoe. Nadat dit vlot lukte vond ik mezelf echt in het ‘lopen’ en doe ik nu maandelijks mee aan een loopwedstrijd. De resultaten stijgen merkbaar en ik loop nu al 16 km met gemak. Super tof!

Ik ben nu ongeveer een jaar lid bij MTH en dit vormt een groot deel in mijn leven, ik ga graag sporten en zie dit niet meer als een strijd. Er is altijd wel een groepsles waar ik kan aansluiten en de variatie zorgt ervoor dat het interessant blijft. 

Ik raad iedereen aan ons team te vergroten die zin heeft in een uitdaging. Zeker als je voelt net dat tikkeltje ondersteuning en motivatie nodig te hebben om er in te vliegen en aan jezelf te werken. Hoe dan ook, je zult je zeer welkom voelen in de club!

Mijn volgende uitdaging is om bewust om te gaan met eten en drinken, dit met ondersteuning van de coaches door hun leuke receptjes en tips! Ik heb er zin in!

PS: ik vond op de fitness trouwens ook een goed lief, we sporten nu vaak samen! <3

I’m surely moving to Happiness…”

Zin om net als Patsy een draai te geven en te beginnen sporten? Vraag vrijblijvend een proefpakket aan en bekijk samen met een van onze coaches hoe jouw persoonlijke actieplan er uitziet.