Vind jij fitness stiekem saai, maar wil je toch aan cardio doen? Check dan zeker onze nieuwe groepsles: Cardio Fit. Je kan deze les op locatie meedoen, maar we streamen de les ook elke donderdag live naar je woonkamer. Geen excuses meer. Voor elk wat wils.  

We kennen de struggle allemaal, je wilt wel vaker gaan lopen, wandelen,… maar de stap om het werkelijk te doen is best moeilijk. Lange dag op het werk, koken, wat opruimen en dan… Netflix is calling! . Tijdens Cardio Fit wisselen gedurende 45 minuten cardio- en krachtoefeningen elkaar af op het ritme van de muziek. De tijd vliegt voorbij! Bovendien werk je aan conditie én kracht.

Het is een workout die geschikt is voor iedereen, zowel beginners als gevorderden. Tijdens de workout zoeken we voortdurend je grenzen op, we proberen deze elke les een beetje te verleggen. De les richt zich op vetverbranding en je zal in no time fit zijn! Vind je de les, in het begin, toch pittig? Geen probleem, onze Move To Happiness-coaches begeleiden en motiveren je altijd waar nodig! Je eindigt de les met een welverdiende deugddoende stretch. Je verlaat de les met een big smile op je gezicht en een heerlijk gevoel! Je krijgt er meer energie van, een betere conditie én een strakker lichaam. 

Boek een proefpakketje en test enkele lessen uit, in de club of thuis ? Helemaal zoals jij dat wilt.