Wil jij snel fit worden en op zo’n kort mogelijke tijd zo veel mogelijk calorieën verbranden? Let’s sweat it out! Want je wil wel vaker sporten, maar hebt geen tijd en energie om 3x/week 1,5u in de gym door te brengen? We got your back! Bij Move To Happiness bieden we 6 SWEAT trainingen aan met focus op vetverbranding en conditie. De lessen duren 30 tot 45 minuten en kan je in de club of in je woonkamer volgen.

1. Burn: Calorie Crush

De naam doet je meteen vermoeden wat je gaat voelen: Feel the burn, love the burn! Dit is een 30 minuten high intensief interval training. We verleggen je fysieke grenzen. Makkelijke, maar erg intensieve oefeningen volgen elkaar op. De weg naar snel resultaat, een atletisch figuur en een top conditie in één pakketje. Door de hoge intensiteit draait je metabolisme overuren en zal je nog lang na de workout calorieën verbranden.

Deze les kan je elke maandagavond om 20u in groep volgen bij MTH Nijlen en wordt op hetzelfde moment live gestreamd.

2. Cardio Fit: Fit in no time

Wil je aan cardio doen, maar vind je lopen maar niets? Dan is Cardio Fit de perfecte workout; een pittige les met focus op conditie. Het is een full body workout van 45 minuten die je lichaam strakker en sterker maakt. We combineren cardio- en krachtoefeningen voor een optimaal resultaat.

Deze les kan je elke donderdagavond om 19u45 in groep volgen bij MTH Nijlen en wordt op hetzelfde moment live gestreamd.

3. Boxing: Let’s rumble

Boxing is een pittige, (in)spannende en uitdagende les! Bij deze unieke bokstraining van 45 minuten is er geen sprake van fysiek contact. We combineren een boxing workout met functionele training, ideaal voor coördinatie en uithouding. Heel wat geavanceerde technieken uit de bokssport komen hier aan bod. Na het boxen gaan we verder met een functionele circuittraining, waarin we onze uithouding naar een hoger niveau tillen.

Deze les kan je elke maandagavond om 19u en elke woensdagavond om 20u in groep volgen bij MTH Nijlen. Op maandag wordt Boxing ook live gestreamd.

4. Fatburner: Metabolism boosting

Fatburner is een les met afwisselende intensiteit, gericht op vetverbranding. Cardio en kracht komen beide aan bod. Zweten, zwoegen en een grote portie fun. Extra meegenomen: je energieniveau gaat pijlsnel omhoog. De les duurt 45 minuten.

Deze les kan je elke zondagvoormiddag om 10u in groep volgen bij MTH Nijlen.

5. Strong Nation: Time to sweat

Deze les starten we meteen met een actieve opwarming. Na de opwarming volgens allerlei explosieve en spierverstevigende oefeningen elkaar op: lunches, squats, buspees, kicks, … allemaal op de beat van de muziek. Gedurende 45 minuten geniet je van heerlijke musicvibes.

Deze les kan je elke donderdagavond om 21u in groep volgen bij MTH Nijlen.

6. Indoor Cycling: Let’s Ride

Gedurende 45 minuten fietsen op het ritme van de muziek. Ga samen met de instructeur op tocht langs heuvels, vlakke landschappen, bergen, … Zweten, en dus ook calorieën verbranden verzekerd! Het is een pittige, maar enorm leuke les!

Deze les kan je elke dinsdagavond om 20u45 en elke zaterdagvoormiddag om 11u in groep volgen bij MTH Nijlen.

Zin om deel te nemen aan één of meerdere van deze lessen bij MTH? Is de afstand te ver? Of vind je het momenteel veiliger huis? Start met een proefpakket en test de lessen in Nijlen of in je eigen woonkamer via de streamingfunctie!

Wil je extra info?