Wil jij op een leuke manier krachttraining doen? Wil je werken aan een afgelijnd en sterk lichaam maar weet je niet hoe te beginnen? Bodypump, een groepsles van Les Mills, is een fullbody workout waarbij je met barbells en losse gewichten aan de slag gaat. Het doel is om je kracht en uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen. Deze groepsles duurt 45 minuten en daagt al je grote spiergroepen uit met behulp van de juiste krachtoefeningen.  

  1. Altijd een coach aan je zijde 

Door de expertise van onze Move To Happiness coaches zal je geholpen worden om de juiste gewichtskeuzes te maken zodat jij je persoonlijke doelstellingen haalt. Tijdens de workout heeft de coach oog voor je techniek! 

  1. Muziek verhoogt je prestaties  

De muziek is afgesteld op de bewegingen waardoor je net dat stapje verder kan gaan tijdens de les.  Hustle for that muscle… 

  1. Hello strak lichaam 

Tijdens een bodypump les trainen we al onze grote spiergroepen. Dus verwacht je maar aan veel squats en chest presses.   

  1. Krachtuithouding 

Je traint op de uithouding van de spieren en niet op maximale kracht. Dit heeft als voordeel dat de energievoorraden in het lichaam vergroten maar ook dat de vermoeidheidsdrempel uitgesteld wordt. Wil je bijvoorbeeld graag snel een berg op fietsen? Dan kan bodypump zeker een leuke aanvulling zijn op je trainingen.   

Een korte maar krachtige workout waar je al je spiergroepen traint. Zalig toch? Je hoeft dus geen uren in de gym te besteden om je hele lichaam te trainen.   

Bodypump kan je elke maandag-, dinsdag-, donderdagavond en zaterdagvoormiddag volgen bij Move To Happiness. 

Zin om de les Bodypump eens te proberen? Vraag dan zeker een proefpakket aan.

Meer info nodig over de Bodypump les? Klik dan hier.