Waauw… Wat een parcours legde Carolien af. Hoewel ze bij de start heel wat twijfels en drempels moest overwinnen, sloeg ze toch een nieuwe weg in. En daar heeft ze nog geen seconde spijt van. Alle Move To Happiness-coaches zijn super trots op haar doorzettingsvermogen en toewijding! Lees hier haar sport succesverhaal:

Het was voor mezelf een erg grote stap om een sportclub binnen te stappen omdat ik wist dat ik zou gaan werken aan ‘een nieuwe ik’. Dat boezemde toch wat angst in. Ik ging al naar andere fitnesscentra en dacht dat Move To Happiness hetzelfde zou zijn: alweer een fitness waar je geen uitleg krijgt over de trainingen en je zelf moet ondervinden hoe de toestellen werken. Terwijl je zelf totaal geen idee hebt van wat je aan het doen bent.

Daar denk ik nu helemaal anders over. Ik had nooit gedacht dat ik er naar zou uitkijken om te gaan sporten. Dit was vroeger telkens tegen mijn zin, terwijl sport nu ontspanning is geworden voor mij. Tijdens krachttrainingen is het uitdagend om jezelf steeds te blijven pushen door zwaardere gewichten te gebruiken of te starten met nieuwe oefeningen. Ik ben ook blij dat mijn conditie er een pakje op verbeterd is. Bij Move To Happiness word je goed begeleid, krijg je indien je dit wenst een persoonlijk schema en wordt elke oefening uitgelegd zodat je techniek goed zit. Bij de start vond ik het super om zoveel uitleg te krijgen. Door de goede basis die ik meekreeg van de Move To Happiness-coaches stel ik nu zelf m’n eigen schema’s op.

Ik ben nu zo’n 2,5 jaar aan het sporten bij Move To Happiness en ben begonnen met een gezondere levensstijl door ook mijn voeding aan te passen. Ik drink 3 liter water per dag, eet om de 2,5 uur gezonde tussendoortjes, eet meer groenten en fruit en eet voldoende eiwitten. Momenteel ben ik 28 kg vermagerd door de combinatie van fitness (cardio en kracht) en het gezonde voedingspatroon. Ik voel mezelf ook veel fitter, heb meer energie en voel mezelf gelukkiger. Ik heb mijn streefdoel momenteel nog niet gehaald (nog 7kg te gaan) maar zit op de goede weg! 

Ik raad sporten bij Move To happiness aan aan iedereen die zichzelf niet goed voelt in zijn of haar vel. Door de motivatie van de coaches krijg je ook zin om te komen sporten! Door mijn job (zorgkundige) had ik vroeger geen fut meer om te komen sporten na mijn shift. Nu heb ik zoveel meer energie! Ik kom nu vlak na of voor mijn shift sporten.”

Wil jij, net als Carolien, volledig voor je doelstelling gaan? Maar weet je niet waar of hoe te beginnen? Boek een kennismakingsgesprek!