Thuis werken, het huishouden doen, de zetel die niet ver staat, misschien zijn je kids thuis,… En dan jezelf nog kunnen motiveren om thuis te sporten? Het is zeker niet gemakkelijk, we know! Maar het heerlijke gevoel na een goede workout waardoor je de hele wereld aankan, herken je vast ook. Daarom hebben we 5 tips om thuis te sporten voor je op een rijtje gezet die de workout thuis een pak aantrekkelijker zullen maken

1. Planning is key
Ontwijk uitstellende gedachten. ‘Eerst de was.’ ‘Eerst dit werkproject afwerken.’ ‘Eerst een netflix aflevering.’ Draai het om ? eerst een MTH workout en dan… Maak vooraf een planning en stick to it. Een afspraak met jezelf is even belangrijk als een afspraak met anderen.

2. Je eigen MTH ruimte 
Een effectieve workout start in een ruimte waar je voldoende plek hebt om je ding te doen. De tuin, je terras, je woonkamer, … Probeer alle mogelijke afleiding weg te halen. TV, stapel vuile was die op je wacht, …

3. Preparing
Check of alle technologie werkt. Niets zo vervelend als de workout niet opgestart krijgen nadat je jezelf helemaal hebt omgekleed en klaargemaakt om er in te vliegen.

4. Let it go!
Thuis kan je jezelf volledig laten gaan. Niemand die je misstapje ziet, je hoort hijgen, je gekke bekken ziet, je slipje door je legging ziet schijnen, … ? Charmant of niet, gewoon lekker de workout knallen.

5. Kant-en-klaar programma
Zit je te goochelen met losse workouts die je vindt op YouTube, in apps, … Maar heb je weinig structuur? Weet je niet wat het meeste resultaat oplevert? Move To Happiness heeft een 4 weken reshape home programma. Je krijgt alle tools om snel en gericht aan de slag te gaan. Inclusief nutrition guide en recepten. Alsook de meest effectieve workouts, opbouwende qua intensiteit en moeilijkheidsgraad.

Met deze 5 tips om thuis te sporten hopen we jullie te kunnen helpen om de motivatie te vinden om thuis te sporten! Yes you can do this!