Jezelf motiveren en 4 tips om thuis te sporten

by apr 28, 2020Training0 comments

De kids die de hele dag thuis zijn, thuis werken, het hele huishouden doen, de zetel die niet ver staat… En dan jezelf nog kunnen motiveren om thuis te sporten? Het is zeker niet gemakkelijk, we know! Maar het heerlijke gevoel na een goede workout waardoor je de hele wereld aankan, herken je vast ook. Daarom hebben we 4 tips om thuis te sporten voor je op een rijtje gezet die de workout thuis een pak aantrekkelijker zullen makenSamen fit quarantaine uit, let’s go!!

1. Planning is key
Ontwijk uitstellende gedachten. ‘Eerst de was.’ ‘Eerst dit werkproject afwerken.’ ‘Eerst een netflix aflevering.’ Draai het om 😀 eerst een MTH workout en dan… Maak vooraf een planning en stick to it. Net zoals je dat ook doet als je fysiek naar MTH komt. 

2. Je eigen MTH ruimte 
Een effectieve workout start in een ruimte waar je voldoende plek hebt om je ding te doen. De tuin, je terras, je woonkamer, … Probeer alle mogelijke afleiding weg te halen. TV, stapel vuile was die op je wacht, …

3. Preparing
Check of alle technologie werkt. Niets zo vervelend als de workout niet opgestart krijgen nadat je jezelf helemaal hebt omgekleed en klaargemaakt om er in te vliegen. Sorry als onze teams app daar al voor frustraties zorgde! Wil je gewoon op de laptop kijken, kan je telkens meteen in actie schieten. Wil je op je smartphone kijken, download je best eerst de teams app in de App Store of Google Play Store.

4. Let it go!
Thuis kan je jezelf volledig laten gaan. Niemand die je misstapje ziet, je hoort hijgen, je gekke bekken ziet, je slipje door je legging ziet schijnen, … 😅 Charmant of niet, gewoon lekker de workout knallen.

Met deze 4 tips om thuis te sporten hopen we jullie te kunnen helpen om de motivatie te vinden om thuis te sporten! Yes you can do this! Samen fit quarantaine uit.

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *