Meet Femke: een echte foodie die wel eens kan genieten van een 6 gangen menu en regelmatig op reis gaat. Femke vindt het belangrijk om zich goed te voelen in haar vel en vindt het daarom ook belangrijk om sport te integreren in haar dagelijks leven. En dat doet ze bij Move To Happiness. “Move To Happiness is een enorm fijne en motiverende omgeving, waardoor je alleen maar meer zin krijgt om te sporten.”

Lees hier Femke’s succesverhaal

“Voor mij is het enorm belangrijk me goed in mijn vel te voelen. Daarom vind ik het belangrijk om sporten in mijn dagelijkse leven te integreren. Het geeft me enorm veel voldoening om een les succesvol af te werken en daarna de energie door mijn lichaam te voelen stromen. Het lijkt soms wel even verslavend als chocolade. En ja, ik eet heel graag. Om de balans niet te laten doorslaan naar één kant, vind ik het heel belangrijk mijn gewicht onder controle te houden door te sporten, maar toch ook nog te kunnen genieten van het leven.

Ik probeer 3 tot 4 keer in de week te kunnen sporten bij Move To Happiness en soms ga ik zelfs voor 2 tot 3 groepslessen per dag. Momenteel is het wel zo dat dit trimester de lessen aan de avondschool op dinsdag vallen, waardoor ik de fijne lessen van Joke even tot januari moet missen. Maar de eerste vakantie ga ik toch meteen de kans grijpen om de Step Aerobics te boeken!”

Happy place

“De mensen in de groepsles en de club zorgen ervoor dat deze club echt mijn happy place is. Je wordt hier elke keer opnieuw zo fijn onthaalt! In het verleden ben ik naar een aantal andere clubs gegaan, maar daar hield ik het nooit langer vol dan een jaar. Het voelde er altijd aan als een strijd tegen elkaar om het meest perfect te zijn. Hier sporen we elkaar aan om geen les over te slaan en misschien zelfs nog een extra lesje te doen. We motiveren elkaar echt. Ondertussen ben ik hier toch al 4 of 5 jaar en ik voel me hier meer en meer thuis.”

Move To Happiness

Een echte aanrader!

“Ik raad iedereen aan om meteen te starten met sporten bij Move To Happiness of om te beginnen met hun online workouts die je makkelijk van thuis uit kan doen. Zoals ik al eerder zei is het een enorm fijne en motiverende omgeving waar je in terecht komt! Wat voor mij persoonlijk ook werkt is dat je een les 12u op voorhand niet meer kan annuleren. Het gebeurt namelijk wel eens dat ik een uur voor de start van de les geen zin heb en de zetel me roept, maar dan ga ik nog steeds. 

Verder is het een enorm innovatieve club. Ze zorgen er altijd voor nieuwe, uitdagende lessen en ik denk dat er heel weinig sportclubs waren die tijdens de lockdowns zoveel op poten hebben gezet. Ik denk dat we maximum drie weken hebben stilgelegen toen ze hun online platform op poten hebben gezet. En zo hielpen ze mij om ook tijdens de lockdown mijn ritme te behouden en me goed te voelen! 

En wat ik al helemaal leuk vind is om stiekem foto’s met lesgevers Jenny en Joke op de achtergrond te maken. Zo kan ik de wereld laten zien wat ik allemaal moet ondergaan tijdens hun lessen. ?”

Kon Femke jou helemaal overtuigen om ook bij Move To Happiness te komen sporten? Aarzel dan niet en vraag nu je gratis proefles aan of start met onze online workouts!